Castelul Corvinilor, vizitat de un actor din „The Walking Dead”, după ce...

Castelul Corvinilor, vizitat de un actor din „The Walking Dead”, după ce a devenit din nou platou de filmare

0
DISTRIBUIȚI
castelul corvinilor
Foto: Sorin Tipcu

Castelul Corvinilor din Hunedoara, una dintre cele mai importante atracții turistice din România, a devenit din nou platou de filmare. Astfel, începând de astăzi, mai multe săli ale castelului sunt folosite ca locuri de filmare pentru o reclamă în care vor juca și doi actori cunoscuți.

Este vorba despre Jeffrey Dean Morgan, unul dintre protagoniștii serialelor „Anatomia lui Grey”, „Supernatural” și „The Walking Dead”, și Aaron Eckhart, celebru pentru rolul din blockbusterul „Cavalerul Negru” din seria Batman.


Cei doi actori vor fi protagoniștii unei reclame la un joc online de strategie, scrie Adevărul.

Recent, Jeffrey Dean Morgan s-a fotografiat în fața castelului din Hunedoara, iar imaginea a postat-o pe contul său de Twitter. „Transilvania. Va trebui să termin povestea asta cu vampiri o dată pentru totdeauna. Sunteți bineveniți”, a scris actorul în dreptul fotografiei.

Castelul Corvinilor a devenit din nou platou de filmare.

Cei doi actori americani s-au cazat la un hotel din Sibiu pe durata celor trei zile de filmări. Monumentul istoric poate fi vizitat de turiști, cu excepția sălilor unde au loc filmările.

Castelul este considerat drept cel mai bine conservat monument medieval din sud-estul Europei. Construcția a fost ridicată de Iancu de Hunedoara în secolul al XV-lea. Adulţii care doresc să-l viziteze trebuie să scoată din buzunar 20 lei, iar elevii şi studenţii, cinci lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.