Clădirea de birouri de lângă Iulius Mall, finalizată și închiriată integral. Ce...

Clădirea de birouri de lângă Iulius Mall, finalizată și închiriată integral. Ce urmează în proiectul Openville Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Compania Iulius a finalizat prima clădire de birouri clasa A din cele şapte pe care le va include ansamblul mixt Openville Timişoara, din proximitatea Iulius Mall. Clădirea, denumită United Business Center 2 (UBC 2), are 12 niveluri, o suprafaţă de 18.000 mp şi este închiriată integral de companii precum: Ness Software Engineering Services, Autoliv România, PwC România şi Bitdefender.

„Experienţa companiei Iulius în dezvoltarea de spaţii de birouri clasa A a făcut ca această clădire să fie construită şi închiriată integral într-un timp record. UBC 2 a fost proiectată pentru a răspunde exigenţelor partenerilor noştri şi suntem onoraţi că mari companii din domenii precum IT şi automotive au ales această clădire pentru consolidarea operaţiunilor. Datorită localizării centrale, beneficiilor pe care le au angajaţii în ansamblul multifuncţional, dotărilor tehnice de ultimă generaţie şi soluţiilor sustenabile implementate, UBC 2 reprezintă cea mai modernă şi eficientă clădire de birouri din Timişoara”, a declarat Iulian Dascălu, preşedintele companiei Iulius.

Portofoliul de spaţii office al companiei Iulius a ajuns, în prezent, la nouă clădiri de birouri clasa A operaţionale, cu o suprafaţă totală de 106.000 mp, dezvoltate sub brandul United Business Center.

UBC 2 va beneficia de certificare LEED, fiind dotată cu sisteme, aparatură şi echipamente cu un consum redus de energie. Totodată, clădirea dispune de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor. Printre soluţiile verzi implementate se numără: grad sporit de lumină naturală, reglarea automată a intensităţii luminii din interior, sistem inteligent de automatizare a instalaţiilor electrice, sisteme de ventilație de ultimă generație, care vor asigura o temperatură constantă și un volum optim de aer proaspăt, fațade cu sticlă specială, care oferă protecţie termică şi solară, suporturi pentru parcarea bicicletei, duşuri şi vestiare pentru cei care vin la birou cu acest mijloc de transport.

Tot pentru economisirea resurselor şi optimizarea funcţionării, imobilele office vor beneficia de cea mai avansată tehnologie germană în domeniul managementului inteligent al clădirilor, dezvoltată de compania Bosch.


Building Integration System va permite centralizarea tuturor sistemelor de monitorizare şi control ale clădirilor din ansamblul Openville pe o singură platformă, asigurând, astfel, eficienţă sporită în administrare, costuri reduse de operare şi un nivel maxim de securitate.

În prezent, la Timişoara se lucrează la cea de-a doua clădire office, cu 12 niveluri și o suprafaţă închiriabilă de 13.000 mp. Pentru aceasta, compania a semnat un parteneriat cu furnizorul internațional de servicii IT Atos, pentru închirierea a 6.000 mp.

Compania Iulius investeşte peste 220 milioane de euro în proiectul multifuncţional Openville Timişoara, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliu, după Palas Iaşi. Construcţia a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2. Cel mai mare centru de business, cumpărături și entertainment din vestul României va include şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de 130.000 mp închiriabili.

Pe segmentul de retail, Openville va include peste 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp, şi 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.