Copacii dintr-un parc din Timișoara, „îmbrăcați” în haine groase pentru ca oamenii...

Copacii dintr-un parc din Timișoara, „îmbrăcați” în haine groase pentru ca oamenii străzii să le folosească. Când are loc acțiunea și cum te poți implica

0
DISTRIBUIȚI

haina groasa copac

La Timișoara este organizată, pentru cel de-al doilea an consecutiv, o acțiune caritabilă inedită în cadrul căreia copacii vor fi „îmbrăcați” cu haine groase. Astfel, locuitorii din capitala Banatului care au pe acasă haine pe care nu le mai poartă, sunt încurajați să le lase în Parcul Central pentru ca oamenii fără adăpost să le poată folosi.


Mai ales că acești oameni ai străzii au mare nevoie de ele, pentru că temperaturile sunt extrem de scăzute în această perioadă.

Acțiunea se numește „Te provoc să fii bun – Încălzim suflete” și este organizată de Asociația „Look Inside” din Timișoara duminică, 29 ianuarie, între orele 11.00 – 14.00, în Parcul Central.

„Începem anul cu o nouă provocare. Inspirați din acțiuni din anii trecuți, ne propunem să-i ajutăm pe cei pe care îi întâlnim zi de zi..oamenii străzii. Dacă ai acasă și nu mai ai nevoie de o haină groasă, mănuși, fulare, căciuli, te poți alătura nouă. Vom lăsa aceste haine în Parcul Central pentru oricine are nevoie. Haideți să fim uniți și în aceste momente, să nu-i judecăm pe acești oameni, ci doar să încercăm să-i ajutăm să treacă cu bine peste această iarnă geroasă”, transmit organizatorii, pe Facebook.

Cei care doresc să participe la acțiunea caritabilă sunt așteptați, în jurul orei 11.00, în fața monumentului Ostașului Necunoscut. Inițiatorii evenimentului vor încerca să-i anunțe pe oamenii străzii care dorm în centrul de noapte de pe str. Brâncoveanu, dar și pe cei de la Centrul de primiri urgențe despre acțiunea lor.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.