Cu Sala Polivalentă în şantier de opt ani, Robu se victimizează: „Nici...

Cu Sala Polivalentă în şantier de opt ani, Robu se victimizează: „Nici nu mai e răspunderea mea, din 2012 încoace”. Cu ce l-a supărat patronul firmei Maratti

1
DISTRIBUIȚI

Lucrările pentru finalizarea Sălii Polivalente, construită de Universitatea Politehnica în parteneriat cu Primăria Timişoara, nu vor fi reluate prea curând.

Nu mai puţin de opt ani de zile au trecut de când obiectivul este în şantier, iar demersurile promise recent de primarul Nicolae Robu cu privire la contractarea unei alte firme care să ducă la bun-sfârşit lucrările nu au fost începute. Povestea sălii este însă un bun motiv ca edilul-şef să se victimizeze. Robu susţine că a început construcţia obiectivului de dragul timişorenilor şi că este criticat fără să aibă vreo vină. Iar supărarea primarului nu se opreşte aici: edilul este nemulţumit că patronul de la Maratti nu îşi asumă vina, ci o aruncă mereu pe alţii.

„A fost o reacție de supărare.


El întotdeauna consideră că nu este el de vină. Deci nu mai vreau să vorbesc, omul ăsta s-a schimbat foarte mult. Într-o perioada am colaborat foarte bine cu el, era pozitiv, era receptiv, am lucrat excepțional, după care a intrat în nu știu ce încurcături, a ajuns în insolvență și lucrurile s-au ținut lanț, a ajuns să invinuiască ba pe unul, ba pe altul dintre colaboratorii pe care el și-i alegea. Era supărat că eu îi știrbesc imaginea prin declarațiile publice pe care le fac la adresa lui. (…) În loc să fie apreciat tot acest efort, în loc să fie apreciate toate aceste strădanii se vine păi, nu a fost în stare să termine sala. Eu să termin sala? În primul rând nici nu mai e răspunderea mea, din 2012 încoace. Dar rectorul este răspunzător că nu se poate termina o lucrare? Dacă o firmă întră în insolvență și chiar în faliment intră unele. Cât de incorecte sunt aceste lucruri. Eu vă spun că nici într-un caz nu are nicio persoană din Politehnică vreo vină că nu s-a finalizat acea sală. Vina este la firma Maratti după părerea mea și putem să presupunem că o parte din vină au și proiectanții că documentația oferită a fost cu multe lacune”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul a conchis că este criticat din pură răutate, de oameni care nu înţeleg intenţiile lui bune. „Cine nu face nimic, nu are nicio problemă, stă şi zâmbeşte şi este apreciat. Cine se zbate să facă şi lucrurile nu ies din motive obiective, în ăla se dă cu pietre. Aşa se obişnuieşte la noi. În ceea ce mă priveşte sunt un tip destul de rezistent la pietre şi chiar am încasat şi pietre destul de mari aşa, dar le duc”, a mai spus Robu.

1 COMENTARIU

  1. Mare pacat sa nu ai curajul raspunderii D-le PRIMAR. D-voastra trebuie sa „luati taurul de coarne”
    Nu se gasesc alte firme care sa termine aceasta sala?Firma care lucreaza la pasajul JIUL chiar este o firma serioasa, oamenii aceia au lucrat serios . Eu cred ca daca vrei poti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.