Destinație pentru încă un jucător care nu a impresionat la ACS Poli....

Destinație pentru încă un jucător care nu a impresionat la ACS Poli. Cine e cel de-al patrulea nume pe care îl vor înfrunta timișorenii în amicale

1
DISTRIBUIȚI
ACS Poli s-a impus la Afumați cu Vraciu pe teren. Foto: Mihai Andrieș

ACS Poli are deocamdată mai multe nume pe lista plecărilor decât pe cea a posibilelor sosirilor. După Cârstocea și Roșu, formația pregătită de Ionuț Popa e aproape de o despărțire și de Cătălin Vraciu. Atacantul venit de la Bacău a prins doar câteva jocuri în Liga I și va fi probabil cedat în Liga a II-a la Foresta Suceava.

Vraciu (27 de ani) a sosit la bănățeni ca o mare promisiune după e a fost golgheterul celor de la SC Bacău. La Timișoara însă nu s-a impus.


A primit ce-i drept și puține șanse la prima echipă, evoluând în doar cinci partide de Liga I. De multe ori a fost folosit în banda stângă, post pe care Doman a făcut legea. Din această poziție și-a adus și singura sa contribuție într-un joc din elită, ”assist” la autogolul lui Albu în victoria de la Chiajna (scor 2-0). A mai evoluat o dată în Cupa Ligii și în Cupa României. Iar de două ori a apărut la echipa a doua în Liga a III-a, marcând într-un Giarmata – ACS Poli II 4-4.

Atacantul băcăuan e pe lista Forestei Suceava conform gazetasv.ro. Gruparea din B oferă salarii atrăgătoare și tocmai s-a despărțit de Marius Matei. Timișorenii sunt dispuși să renunțe la Vraciu, în condițiile în care clubul are nevoie de bani de salarii pentru posibilele noi achiziții. Primul nume dorit în iarnă e Bănel Nicoliță.

Vor juca și în Valea Domanului

Inițial ACS Poli și-a stabilit trei amicale, dar Ionuț Popa spunea ieri că-și mai dorește două teste suplimentare. Al patrulea adversar a fost găsit. Timișorenii din Liga I vor juca pe 26 ianuarie, de la ora 14.30, pe terenul lui CSM Școlar Reșița. Grupare cărășeană cu ambiții la promovare în B și care în această iarnă i-a transferat printre alții pe Marius Călin (Giarmata) și Fabian Himcinschi (ex-ACS Poli). Până acum toate testele au fost programate pe teren străin. Elevii lui Ionuț Popa mai jucând cu Național Sebiș (21 ianuarie), Spartak Subotica (24.01) și Honved Budapesta (31.01).

1 COMENTARIU

  1. E bine ca se debaraseaza de jucatori care n-au performat, se zice ca nu i sa dat sanse sau i dat prea putine, un meserias si un singur meci daca joaca trebuie sa demonstreze ca merita sa fie-n lotu lui Poli. Stiu ca d-nui Popa vrea sa salveze echipa de la retrogradare dar daca nu sunt bani pt. niste achiozitii, nu vad atunci ce cautam in liga 1 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.