Elevii din județul Timiș, cu excepția a 700 de școlari, se întorc...

Elevii din județul Timiș, cu excepția a 700 de școlari, se întorc la școală miercuri. Ce probleme sunt în patru unități de învățământ

0
DISTRIBUIȚI

Vești proaste pentru elevii din județul Timiș. Inspectoratul Școlar Timiș a anunțat, astăzi, că se reiau cursurile în unitățile de învățământ din județ, de miercuri, 11 ianuarie.

Excepție fac aproximativ 700 de elevi care învață în patru școli din Timiș.


Conducerile acestor unități de învățământ au făcut solicitări scrise către inspectoratul școlar pentru aprobarea suspendării activității până luni, 16 ianuarie, din cauza unor avarii la sistemul de încălzire.

“Cursurile de reiau în data de 16 ianuarie în unitățile de învățământ din localitățile Sacoșu Turcesc, Tomești, Fârdea și Jamu Mare. În sălile de clasă nu este căldură pentru că țevile au înghețat și centralele au probleme”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Mihaela Petrov, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș.

Vă reamintim că Inspectoratul Școlar Timiș a luat decizia de a suspenda cursurile în toate unitățile de învățământ din județ, luni și marți, din cauza temperaturilor prea scăzute înregistrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.