EXCLUSIV Conducerea națională a PNL a decis: Robu, preşedinte interimar pe Timiş....

EXCLUSIV Conducerea națională a PNL a decis: Robu, preşedinte interimar pe Timiş. Când vor avea loc alegeri în filialele judeţene

1
DISTRIBUIȚI

Liberalii din Timiş sunt complet rupţi de deciziile care se iau în partidul lor. O dovedesc declaraţiile făcute la finele lunii decembrie de Viorel Coifan, fost preşedinte al PNL Timiş, şi de primarul de la Dudeşti, Alin Nica, cei doi informând presa locală că aşteaptă o decizie de la Bucureşti, prin care filiala judeţeană a liberalilor să aibă un nou preşedinte.

Amintim că Nicolae Robu a demisionat de la conducerea PNL Timiş după ce la nivel naţional PNL a obţinut un scor de 20%, la alegerile parlamentare, dar şi după ce, pentru prima dată după Revoluţie, PSD a câştigat alegerile pe Timişoara. De fapt lucrurile au fost deja tranşate imediat ce demisia lui Nicolae Robu a ajuns la Bucureşti.

„Decizia mea este să nu se întâmple nimic la nicio filială cu preşedinţi demisionari, până la alegeri.


Am începe războaie inutile în toate filialele şi nu are sens. După ce am aflat de demisia domniei sale am vorbit cu domnul Robu şi l-am rugat să preia funcţia de preşedinte interimar al filialei până la organizarea de noi alegeri la nivel judeţean, proces care va avea loc cel târziu în luna martie. Noi vom avea şedinţă de Birou Politic Naţional săptămâna viitoare şi acolo vom stabili date concrete. Mai avem astfel de situaţii şi în alte filiale, spre exemplu în Argeş”, a declarat Marian Petrache, secretar general al PNL, în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro.

Nicolae Robu a refuzat să facă publică înţelegea cu conducerea centrală a partidului, declarând recent, în scandalul consilierilor liberali care au votat cu pesedistul Călin Dobra pentru funcţia de preşedinte al CJ Timiş, că a condus şedinţa cu aleşii judeţeni ai PNL Timiş din postura de vicepreşedinte PNL la nivel naţional.

În ceea ce priveşte candidatura sa pentru un nou mandat, Robu a declarat de mai multe ori că nu va intra în cursa pentru un nou mandat de şef al liberalilor din judeţ câtă vreme va fi coleg de partid cu Dănuţ Groza, primarul din Sânnicolau Mare, membru al componentei PDL din noul PNL.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.