Formaţia Cargo a lansat un dublu vinil cu înregistrări live din concertele...

Formaţia Cargo a lansat un dublu vinil cu înregistrări live din concertele trupei

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Cargo a lansat un dublu vinil cu piese din concertele trupei

Formaţia Cargo a lansat un dublu vinil cu înregistrări live din concertele trupei, într-un tiraj limitat de 250 de exemplare, evenimentul de lansare a acestui material urmând să se desfăşoare astăzi, 25 ianuarie, la Bucureşti, cu un concert care va avea loc la Hard Rock Cafe. Pentru o calitate mai bună a sunetului, materialul este presat pe 2 viniluri, iar cele 250 de exemplare sunt înseriate, astfel încât fiecare fan va fi posesor al unui unicat. Conform informaţiilor oferite de membrii trupei, albumele cu numărul 1 şi 250 vor fi vândute la licitaţie, iar banii vor fi donaţi pentru victimele incendiului din Colectiv.

Vinilul cuprinde cântecele „Ziua Vrăjitoarelor”, „Nu pot trăi fără tine”, „Anarhia”, „Aproape de voi”, „Călare pe motoare”, „Spune-mi de ce”, „Clasa muncitoare”, „Doi paşi”, „Destin”, „Ielele”, „Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi „Spiritus Sanctus”.

„Ne bucurăm că ideea cu acest vinil a fost primită cu bucurie de fanii noştri. Este primul nostru vinil cu înregistrări live, iar feedback-ul pe care îl avem din partea fanilor este unul extraordinar. Vom avea şi un concert de lansare al acestui vinil la Timişoara în viitorul apropiat“, ne-a declarat Adi Bărar, liderul trupei Cargo.

În luna martie a anului trecut Cargo a lansat DVD-ul „Live la Arenele Romane“, ce conţine cele mai iubite piese din cariera trupei, interpretate live, în concertul „Noaptea Vrăjitoarelor”, susţinut la Arenele Romane în Bucuresţi, în 2014.


În luna septembrie, a anului trecut Cargo a susţinut un concert în Piaţa Victoriei, în cadrul unui eveniment care a sărbătorit câştigărea titlului de Capitală Culturală Europeană 2021 pentru Timişoara.

Dublul vinil al formaţiei Cargo se poate comanda de aici la preţul de 199,99 lei. Vinilul va fi disponibil şi în alte locaţii începând din zilele următoare, cât şi la concertele formaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.