Formaţia Gothic lansează noul album, „Demons”, cu un concert special la Timişoara....

Formaţia Gothic lansează noul album, „Demons”, cu un concert special la Timişoara. Vezi când va avea loc VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Gothic lansează noul album cu un concert special la Timişoara

Formaţia Gothic lansează noul album Demons cu un concert special la clubul Daos din Timişoara. Data în care va avea loc evenimentu, 14 ianuarie coincide cu lansarea naţionala a noului material discografic, album al cărui proces de creaţie s-a desfăşurat pe parcursul a doi ani.

Gothic este una dintre trupele de referinţă pentru muzica metal din România. Trupa a fost înfiinţată în decembrie 1992 de Alin Petruţ în oraşul Lupeni (Hunedoara). Deja activând de peste 20 de ani, trupa a prestat în peste 500 de concerte atât în ţară cât şi în străinătate, având peste 100 de apariţii difuzate în emisiuni de specialitate pe posturile naţionale de radio şi televiziune, cât şi articole şi interviuri apărute în cele mai mari publicaţii din România şi străinătate.


Albumul de debut „Touch of eternity” (1998 Bestial Rec) a fost unul dintre cele mai bine vândute albume din metalul românesc în anii 90, piese ca Anguish, Regrets şi Memorial Winter devenind adevărate hituri, cântate în cor de către fani la concertele trupei. Celebra publicaţie germană „Metal Hammer” a acordat nota 9 (din 10) acestui album.

În 2012 Gothic a câştigat concursul Wacken Metal Battle, competiţie naţională, concertând cu succes la Wacken Open Air. În 2015 trupa a intrat din nou în studioul Consonance din Timişoara pentru a înregistra tobele pentru noul album, Demons. Restul de intrumente au fost înregistrate în studioul propriu al trupei, albumul fiind mixat de Alin Petruţ în colaborare cu Nimrod Szedlacsek (Corvin Studio Cluj). În octombrie 2016 formaţia a anunţat colaborarea cu Loud Rage Music, pentru distribuţia acestui nou album. Zilele acestea formaţia a fost invitată să susţină un concert în India.

În deschiderea concertului de la Timişoara vor cânta belgienii de la Lifers, iar biletele pentru acest concert costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.