Fostul senator PSD Matei Suciu a uitat că nu face „figuraţie”, aşa...

Fostul senator PSD Matei Suciu a uitat că nu face „figuraţie”, aşa că revine în Parlament. De când va deveni deputat de Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Oficial, Matei Suciu revine în Parlamentul României. Fost senator de Timiş, Suciu a refuzat să intre în cursa pentru un nou mandat de senator după ce lista PSD a fost deschisă la nivel judeţean de Eugen Dogariu, fost prefect de Timiş. Locul II Senat i-a revenit lui Adrian Diaconu, deputat PP-DD, transferat la UNPR şi mai apoi în rândurile social-democraţilor.

„Nu mai știu dacă sunt sau nu candidat, nu fac eu lista de candidaturi.


Dacă partidul are încredere că voi candida și dacă primesc un loc elibigil, intru în cursă. Dacă nu, există viață și după funcția de senator. Sunt un soldat disciplinat, voi munci în cadrul partidului și voi găsi o firmă care să mă angajeze. Partidul este liber să decidă cum face lista, singura mea libertate este să decid să mă duc sau nu. Nu mă duc în orice condiții. Am demnitatea mea, pe care am câștigat-o în timp. Nu mă duc pe listă să fac figurație”, a declarat Suciu înainte de finalizarea listelor cu candidaţi ale PSD.

Călin Dobra, cel care a deschis lista PSD pentru Camera Deputaţilor s-a retras din Parlament pentru a ocupa funcţia de preşedinte al CJ Timiş, eliberată de fostul lider al instituţiei, Sorin Grindeanu, numit premier al României. Astfel, Suciu va reveni în Parlament. Acesta va fi deputat, fiind situat pe poziția a cincea pe lista PSD. Ceilalţi deputaţi ai PSD Timiş sunt Adrian Pau, Alfred Simonis şi Bianca Gavriliţă. „Aşa se pare că eu o să merg în Parlament. Luni o să depun jurământul, sunt următorul pe lista PSD”, a declarat Suciu pentru PRESSALERT.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.