Ultima repetiție, încheiată cu un eșec în Ungaria pentru ACS Poli Timișoara....

Ultima repetiție, încheiată cu un eșec în Ungaria pentru ACS Poli Timișoara. Pe ce lot s-a putut baza Ionuț Popa

0
DISTRIBUIȚI
Cătălin Doman, ACS Poli

ACS Poli a pierdut în ultimul test al iernii. Antrenorul Ionuț Popa nu s-a putut baza pe mai mulți jucători importanți în duelul din deplasare cu Honved Budapesta, scor 0-1 (0-0). A fost totodată și singura înfrângere în pregătiri pentru bănățeni, care lunea viitoare primesc replica medieșenilor în Liga I.

Ultimul joc de verificare al iernii a fost abordat de Ionuț Popa cu formula pe care o va uzita probabil în duelul cu Gaz Metan. Timișorenii îi au în continuare accidentați pe Scutaru, Poparadu, Mailat, Pedro Henrique și nou sositul Fucek.


Acești jucători nu au efectuat deplasarea în Ungaria, acolo unde bănățenii au întâlnit locul 2 din NB1, Honved Budapesta.

ACS Poli și-a trecut în cont o ocazie importantă în startul partidei. În minutul 6 Drăghici a trecut pe lângă gol, șutul său de la 22 de metri ocolind vinclul porții maghiare. Gazdele au replicat în prima parte prin Kabangu. Atacntul din RD Congo având două șanse importante, dar Straton i s-a opus. Prima parte s-a încheiat cu o altă execuție de la distanță. De această dată șutul din lovitură liberă trimis de Artean a fost salvat de sub bară de portarul lui Honved.

După pauză însă gazdele au reușit să spargă gheața prin Marton Eppel. Cel mai valoros atacant al budapestanilor a înscris în minutul 55 cu un șut din interiorul careului. ACS Poli a mai avut ocazii bune de a marca prin Doman (min. 63) și Croitoru (71).

Pentru ACS Poli urmează primul meci oficial din 2017, în campionat cu Gaz Metan pe teren propriu. Partidă programată luni, 6 februarie, de la ora 20.00.

ACS Poli Timișoara: Straton (75 Curileac) – B. Străuț, Bocşan, Cânu, Şeroni – Šoljić, Artean – Bărbuț, Croitoru (80 Bârnoi), Doman – Drăghici (75 Popovici). Pe bancă: Haruț, Neagu, Novak, Morariu, Pădurariu. Antrenor: Ionuț Popa.

3 victorii (toate cu divizionare C), un egal (Spartak Subotica) și o înfrângere, e bilanțul lui ACS Poli în amicale

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.