Imagini incredibile: șoarec mort filmat într-un salon al Spitalului Județean Reșița. Reacția...

Imagini incredibile: șoarec mort filmat într-un salon al Spitalului Județean Reșița. Reacția unității medicale: “Dacă a murit, înseamnă că acțiunile de deratizare sunt eficiente” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Imagini incredibile au fost filmate în Unitatate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Reșița. Un pacient a surprins într-un colț al unui salon un șoarec mort, iar imaginile le-a postat pe Facebook.


În filmuleț se poate observa și că cearșafurile sunt murdare, iar pe jos sunt șervețele.

Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Reșița, recunoaște că imaginile sunt filmate într-un salon al Unității de Primiri Urgențe și spune că se poate întâmpla să intre câte un șoarec, pentru că UPU se află la parterul clădirii.

„Am aflat și noi ieri de filmare, imaginile au fost postate pe 31 decembrie. Locul e de la Unitatea de Primiri Urgențe, este un salon de la intrare, mai izolat, nu este unul de urgențe majore. Nu am primit nicio reclamație. Există două variante: cineva l-a adus și l-a pus acolo sau șoricelul a intrat. Noi avem contract cu o firmă care face dezinfecție și deratizare, ultima a fost efectuată la mijlocul lunii decembrie. Nu am avut probleme cu șoarecii de ani de zile. Se întâmplă și acasă să intre un șoarec, la UPU este circulație intensă și se poate întâmpla să intre câte un rozător de pe stradă. Dacă a murit, înseamnă că acțiunile de deratizare sunt eficiente. Curățenie se face de trei ori pe zi”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Violeta Florea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.