O nouă plecare ”la pachet” de la ASU Politehnica. Alb-violeții au rămas...

O nouă plecare ”la pachet” de la ASU Politehnica. Alb-violeții au rămas fără un titular și cu un singur portar în lot

0
DISTRIBUIȚI
Dan Constantinescu

ASU Politehnica Timișoara bifează în continuare noutăți doar la capitolul plecări. Astăzi a venit rândul fraților Alin și Dan Constantinescu să-și ia la revedere de la alb-violeți. Cei doi vor pleca în Germania, acolo unde cel din urmă are promis un loc de muncă pe lângă angajamentul cu TSV Berg, grupare de la care era împrumutat.

După Bogdan Dănăricu și Daniel Mărgărit, solicitați înapoi de Pandurii Tg. Jiu, ASU Poli a mai suferit o plecare la ”pachet”, cea a fraților ”Costa”, informează druckeria.ro. Dan Constantinescu (23 de ani, foto) pare o pierdere reală în contextul actual. Mijlocașul care a făcut parte dintr-o generație de excepție a Politehnicii la juniori s-a impus rapid la echipa suporterilor.


El a evoluat în 17 partide și a marcat un gol (la Călărași), contribuind de asemenea cu două ”assist-uri” la golurile colegilor în Liga a II-a. Dar s-a remarcat mai ales prin constanța sa în evoluții. Jucătorul a fost împrumutat la ASU Poli în toamnă de la TSV Berg, grupare de la nivelul 6 al fotbalului german.

Fratele mai mic al mijlocașului central, portarul Alin Constantinescu (20 de ani), a primit șanse să apere buturile lui ASU Politehnica după erorile lui Alexandru Mitrea, primul plecat în această iarnă. Dar, la rândul său, după cinci meciuri bifate ca titular, a greșit, astfel că a cedat locul colegului Markos Gakos, păstrat între buturi până la finele anului. Alin își încearcă și el șansa la o viață mai bună în Germania.

Goalkeeperul grec e de altfel singurul portar rămas legitimat între ”Băieții în ghete”. Totuși, situația e mai mult ca sigur temporară, la reunire fiind așteptați alți doi portari, dintre care unul cu experiență pentru acoperirea postului.

Luni, 16 ianuarie, ASU Politehnica se reunește iar oficialii clubului promit câteva apariții interesante. De altfel, ”tăcerea” în privința venirilor în fotbalul românesc nu e întâmplătoare, cluburile pot legitima oficial jucătorii de abia din data de 24 ianuarie, astfel că până atunci riscă să-și piardă ”țintele” dacă le fac publice. Nou promovata timișoreană în B va efectua aproape sigur cantonamentul din această iarnă la Băile Herculane, începând cu data de 23 ianuarie. În mod tradițional lotul penrtu stagiul centralizat va fi stabilit după prima săptămână, care se va încheia cu un joc-școală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.