Noul președinte al CJ Timiș a prezentat LISTA proiectelor care vor fi...

Noul președinte al CJ Timiș a prezentat LISTA proiectelor care vor fi finanţate cu bani de la guvern. De ce este consiliat de un fost membru PDL VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Ales preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş în weekend-ul trecut, Călin Dobra a fost invitatul primei ediții din 2017 a emisiunii PRESSALERT LIVE, acolo unde şi-a făcut publice şi planurile pentru următorii ani. În ceea ce priveşte obiectivele care se vor realiza cu bani de la guvern, Dobra a menţionat că acesta sunt în număr de cinci.

„Este vorba de domeniul sănătăţii, după cum ştiţi este vorba de o maternitate nouă. Astăzi am reuşit să discut cu colegii mei de la CJT faza în care ne aflăm, se poate merge pe axa România – Ungaria, dar care este un proces destul de anevoios, pentru că nu sunt realizate ghidurile. Acest proiect, care este la stadiul de studiu de fezabilitate, se poate depune şi la Compania Naţională de Investiţii şi se poate realiza şi din fonduri de la Compania Naţională de Investiţii. (…) Centura de sud e un proiect foarte important şi pentru Timişoara şi sunt ferm convins că se vor demara lucrările de realizare a centurii de sud. Trei, programul de locuinţe pe care l-am demarat prin ANL. Ştiţi că la ora asta sunt nişte probleme. Eu cred că nu e vorba de locuinţe sociale, ci de locuinţe destinate tinerilor. (…) Poţi să atragi forţă de muncă şi să rămână tinerii în Timiş după terminarea facultăţii oferindu-le locuinţe la preţuri accesibile.


Patru, discutăm tot pe linia investiţiilor de centrul intermodal, aici am avut o discuţie scurtă cu directorul de la aeroport pentru că acest centru intermodal trebuie conectat şi la aeroport. Nu a fost realizat acest centru, pentru că vechiul lider de proiect în sesiunea de finanţare a fost CFR, care nu avea interes, nu a realizat niciun centru intermodal. Prin noul proiect se va da liderul de proiect la autorităţile publice locale, deci CJT va realiza acest proiect. (…) Ultimul proiect e cel puţin o sală polivalentă. La un complex sportiv nu discutăm neaparat de activităţi sportive, ci şi de concerte mari. Se poate organiza şi în afara Timişoarei că avem teren pe Calea Torontalului, avem teren la centura existentă la Covaci”, a declarat noul lider al CJ Timiş.

Invitatul a explicat şi că în următoarele zile va analiza echipa cu care va continua la conducerea CJ Timiş, mai exact dacă îi va păstra pe cei trei consilieri ai fostului şef al CJ Timiş: Viorel Bara, Vali Korman şi Alexandru Chirilă. Dobra a făcut şi o dezvăluire la PRESSALERT LIVE, confirmând ceea ce în mod oficial nu a fost confirmat în CJ Timiş până acum şi anume faptul că Sorin Grindeanu şi-a luat la consiliul județean şi un consilier personal provenit din PDL. Este vorba despre Paul Moldovan, fost consilier judeţean, despre care Dobra a explicat că „am avut o discuţie foarte scurtă cu dânsul, este angajat la cabinetul preşedintelui. Este angajat la consiliul judeţean, nu ştiu cu ce se ocupă, dar ce pot să vă spun este că atunci când şi-a încheiat mandatul de consilier judeţean şi-a dorit să facă parte din echipa PSD şi cred că are o adeziune semnată, nu ştiu să vă spun, că nu am semnat-o eu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.