Primarul Nicolae Robu, lista investiţiilor prioritare pentru anul 2017 şi nu numai....

Primarul Nicolae Robu, lista investiţiilor prioritare pentru anul 2017 şi nu numai. Ce mari proiecte promite

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a început anul cu o serie de promisiuni privind proiectele şi investiţiile importante care se vor face în Timişoara în următorii ani. Edilul a explicat că e vorba de proiecte de anvergură, care vor fi începute în anul 2017, dar care se pot întinde pe mai mulţi ani.

„În perioada următoare vom pregăti proiectul de hotărâre de consiliul local pentru bugetul local pe anul 2017. Nu o să putem adopta bugetul, după cum bine ştiţi, decât după ce vom avea un buget la nivel naţional şi la nivelul judeţului. Dar noi putem să prefigurăm proiectul de buget, pentru că mari modificări în mod normal nu vor apărea urmare a adoptării Legii bugetului naţional pe anul 2017.


Vrem să continuăm pe aceeaşi linie pe care am mers din 2012, de când am devenit eu primar, şi anume pe linia alocării de sume importante pentru dezvoltarea, pentru extinderea, pentru funcţionalizarea mai bună a infrastructurii oraşului, şi când spun asta am în vedere atât infrastructura pentru şcoală, cât și infrastructura pentru sănătate, cultură şi pentru sport. Vom încerca să atragem fonduri europene şi evident că aşteptăm cu nerăbdare să se deschidă axele exerciţiului financiar 2014 – 2020 pentru că până acum nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Robu.

Pe lista cu priorităţi prezentată de primarul Nicolae Robu se numără Pasajul Jiul şi Popa Şapcă, un nou pasaj în zona Solventul, un nou pasaj în zona Behela, poduri noi peste Bega – Jiul, Ilsa, Solventul, Bobâlna, Inelul IV şi Inelul II, o parcare de 1200 de locuri zona Oituz, parcuri sportive şi de agrement – Lipovei, Buziaşului şi Şagului, realizarea noului campus de la Liceul Nikolaus Lenau, construcţia corpului început la Spitalul de Copii, extinderea Spitalului Municipal în zona Clinicile noi şi cumpărarea Maternităţii Atena.

Trebuie spus că ,deşi a prezentat presei o listă cu priorităţile pentru următorii ani, Nicolae Robu nu s-a achitat de cele mai multe din promisiunile din campania electorală din 2012. Detalii puteţi citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.