Primul oficiu poștal business din vestul țării, deschis astăzi la Timișoara. Cum...

Primul oficiu poștal business din vestul țării, deschis astăzi la Timișoara. Cum sunt ajutate persoanele juridice FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1476534289">

oficiu postal business

Primul oficiu poștal business din vestul țării a fost deschis, astăzi, la Timișoara. Este vorba de Oficiul Poștal Business Olimpia, aflat pe str. 1 Decembrie, nr. 90, care a fost modernizat. De asemenea, a fost realizat și un ghișeu separat pentru persoanele juridice, dar și o sală de negocieri.

Nicolaie Avram, directorul Oficiului Județean de Poștă Timiș, a precizat că în viitor vor fi deschise și alte astfel de oficii poștale în județul nostru. Cel mai probabil, următorul va fi realizat la Poșta Mare. “Acest oficiu poștal business deschis astăzi este o premieră pentru toată partea de vest. Este un nou concept pe care Poșta Română l-a implementat pentru persoanele juridice. Știm foarte bine, oficiile poștale pe care le avem în județ și în țară nu au ghișee speciale, individuale pentru persoane juridice. Vrem să aducem din nou conceptul de business, să securizăm persoanele juridice sau societățile mai mici prin dezvoltarea de relații de colaborare pe termen lung. Clienții sunt foarte bucuroși, pentru că este un alt mediu, mult mai plăcut”, a precizat Nicolaie Avram.

Printre cei care au participat la inaugurarea Oficiului Poștal Business Olimpia Timișoara s-a numărat și Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, care s-a arătat încântat de idee. “Este o premieră în Timișoara și în județul Timiș inaugurarea unui astfel de oficiu poștal business și cred că este foarte binevenit în special pentru mediul de afaceri. Sunt ferm convins că astfel de inițiative vor continua și nu sunt decât benefice, pentru că pe lângă mediul de afaceri, vin și în sprijinul cetățenilor. Suntem într-un spațiu modern, la standarde europene și sper ca serviciile să fie la același nivel”, a declarat Călin Dobra.

În Oficiul Poștal Business Olimpia lucrează șase persoane. Oficiul Județean de Poștă Timiș numără, în total, aproape 750 de angajați.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.