Protest în Piața Operei după ce guvernul Grindeanu a adoptat OUG de...

Protest în Piața Operei după ce guvernul Grindeanu a adoptat OUG de modificare a Codului Penal UPDATE 1 Numărul demonstranților a crescut GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Timișorenii au reacționat imediat la anunțul făcut în această seară de ministrul Justiției că guvernul condus de Sorin Grindeanu a adoptat ordonanța de urgență de modificare a Codului Penal prin care s-au modificat mai multe articole, inclusiv cele legate de infracțiunea de abuz în serviciu și de perioada în care se poate face un denunț penal față de momentul săvârșirii faptei. Sute de oamenii s-au strâns în Piața Operei și scandează ”Hoții”, ”Ciuma roșie”, ”DNA să vină să vă ia” și ”Anticipate”. Un afiș imens pe care scrie ”Huo” a fost desfășurat în fața clădirii operei. Numărul demonstranților crește de la un minut la altul. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 La miezul nopții, peste o mie de oameni erau adunați în piață și continuau să protesteze, supravegheați de polițiști și jandarmi.


Protestatarii au stabilit ca, mâine, la ora 12 să se adune în fața Prefecturii Timiș.

UPDATE 2 Peste 2.000 de persoane sunt în piață, la 00,45, și scandează împotriva lui Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea. Pe fațada Operei a fost instalat un banner pe care scrie ”Neam răsculat din somn”. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.