Scad taxele de la Serviciile de Permise, Înmatriculări și Pașapoarte, de la...

Scad taxele de la Serviciile de Permise, Înmatriculări și Pașapoarte, de la 1 februarie. Vezi modificările

0
DISTRIBUIȚI

Tarifele pentru operaţiunile efectuate la Serviciile de Permise de conducere şi Înmatriculare a vehiculelor, dar şi la cele de Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor din Timiş vor fi reduse. Modificările intră în vigoare de la 1 februarie, în baza Legii nr. 1/2017 şi se vor opera la nivel naţional. În Timiș schimbările sunt următoarele:

La Serviciul de Permise nu vor mai fi percepute următoarele dări: taxa pentru examinarea conducătorilor de autovehicule în vederea obţinerii permisului de conducere de 6 lei, 28 lei, respectiv 84 lei, taxa de înmatriculare a autovehiculelor şi remorcilor de 60 lei, respectiv 145 lei, taxa de autorizare provizorie de circulaţie de 9 lei, taxa de autorizare de circulaţie pentru probe 414 lei, taxa pentru timbrul de mediu, taxa pentru furnizarea de date din Registrul național de evidență a permiselor de conducere şi a vehiculelor înmatriculateva fi de 5 lei.

Modificările de la Serviciu de Paşapoarte vor fi următoarele consta din eliminarea următoarelor taxe: taxa pentru serviciul prestat în cuantum de 22 de lei, care intră în componența taxei de pașaport, tariful suplimentar în cuantum de 100 de lei ce intră în componența taxei pentru pașaportul temporar, taxa pentru eliberare adeverință – 22 lei.


În baza aceleiaşi legi amintite mai sus vor fi eliminate și taxele pentru eliberarea apostilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.