SCM Politehnica s-a reunit cu un efectiv redus de jucători. Ce adversari...

SCM Politehnica s-a reunit cu un efectiv redus de jucători. Ce adversari vor întâlni alb-violeții în teste

0
DISTRIBUIȚI
SCM Poli

Formația de handbal alb-violetă s-a reunit astăzi cu un număr restrâns de jucători. Au absentat motivat sportivii selecționați în această perioadă la echipele lor reprezentative. Printre aceștia se numără și ”tricolorii” Cristian Fenici și Leonard Ștefan. Cel mai puternic adversar cu care SCM Politehnica Timișoara se va duela în amicale e Steaua Roșie Belgrad.

Cristian Fenici (România seniori), Leonard Ştefan (România tineret), Filip Lazarov (Macedonia), Marko Lasica (Muntenegru) și portarul Zlatko Daskaloski nu au fost la prima ”acțiune” programată în acest an de tehnicianul Pero Milosevic.


Cel din urmă va fi însă prezent la următorul antrenament al bănățenilor. Aflat sub ”tricolor” Fenici a marcat două goluri în amicalul susținut de reprezentativa națională împotriva Germaniei, scor 21-30. În continuare căpitanul lui Poli va absenta din lotul alb-violet deoarece pentru România urmează un turneu amical în Elveția. 

Deocamdată handbaliștii, aflați în parametrii fizici ceruți, se reacomodează cu efortul, urmând ca de săptămâna viitoare să aibă programate câte două ședințe de antrenamente pe zi.

Zvezda în Sala ”Constantin Jude”

SCM Politehnica și-a stabilit și programul de jocuri-test din această perioadă. Alb-violeții vor disputa trei ”duble”, toate pe teren propriu, după următorul program: cu CSM Oradea, în 13 și 14 ianuarie, cu în Steaua Roșie Belgrad, în 20 și 21 ianuarie, respectiv cu CS Minaur Baia Mare, în 25 și 26 ianuarie (miercuri și joi) cu CS Minaur Baia Mare. Sârbii sunt în prezent pe locul 2 în campionatul intern, în timp ce Baia Mare și Oradea ocupă, la egalitate de puncte, primele două locuri din Seria B a eșalonului secund.

Primul joc de campionat din 2017 va fi pentru Poli pe terenul rivalei Dinamo, în primul weekend din luna februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.