Seară balcanică cu pălincă şi voie bună alături de Szempol Offchestra la...

Seară balcanică cu pălincă şi voie bună alături de Szempol Offchestra la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-955710849">
Formaţia Szempol Offchestra a susţinut un concert extraordinar la Timişoara

Activi din 2007 și cunoscători înverșunați ai zonei balcanice, sZempöl Offchestra produc de fiecare dată un show irezistibil, pornind de la muzica balkan-teatro-disco pe care o cântă cu energie.

Aflaţi pentru prima oară în Timişoara, membrii trupei din Sfântu Gheorghe au demonstrat joi seara în clubul Daos că recitalurile lor sunt niște adevărate performance-uri, integrând instrumente acustice și electronice, VJ și vizualuri live, alături de excelenta prezență de scenă a formației.Fără îndoială, unul din atu-urile trupei este faptul că membrii formaţiei provin din medii diferite – teatru, film, artă vizuală şi Djing. Un alt plus de şarm al concertului susţinut în Timişoara a fost amalgamul de stiluri prestat de muzicieni, care a inclus momente de ska, rock, world şi chiar şi acorduri de jazz. La fel ca şi celebrii Gogol Bordello, artiştii au invitat la un moment dat audienţa să stea jos, pentru ca mai apoi să exerseze o reală explozie de energie, iar un alt moment savurat pe deplin de cei de la faţa locului a fost atunci când cei de la sZempol Offchestra i-au cinstit pe cei prezenţi cu pălincă de casă.

„Pentru noi, muzica înseamnă poveste, joc, viață, nebunie. Muzica noastră s-a schimbat mult în ultimii ani. Am cântat la festivaluri ca Sziget Festival – Budapesta, TIFF, Noapteea Muzeelor sau Peninsula şi pe scenele multor festivaluri de teatru. Numele nostru vine din cuvântul englez «sample», scris fonetic în maghiară. Le mulţumim foarte tare celor care au venit la concertul nostru din Timişoara, a fost o seară pe cinte“, ne-au declarat membrii trupei.

Foto: Alexandra Ungureanu (Element Ics)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.