Spărgători ÎN SERIE, reţinuţi de poliţiştii timișoreni. Câte lovituri au dat în...

Spărgători ÎN SERIE, reţinuţi de poliţiştii timișoreni. Câte lovituri au dat în doar câteva zile

0
DISTRIBUIȚI

Trei tineri din Timişoara au devenit spaima proprietarilor de maşini. Suspecţii, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, au dat mai multe spargeri până când poliţiştii Secţiei 3 au reuşit să pună mâna pe ei.

În acest sfârşit de săptămână, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Timișoara au depistat, pe strada Platanilor, trei tineri care aveau asupra lor obiecte folosite de persoane cu preocupări infracționale: mănuși, cagule și șurubelnițe, fapt pentru care au fost conduși la sediul secției pentru verificări.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 24 – 27 ianuarie, bănuiții ar fi comis, șase furturi din autoturisme și alte două tentative de furt.


Polițiștii au reușit recuperarea a 5 sisteme de navigație, instrumente muzicale și alte bunuri sustrase. S-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a celor trei tineri, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Ieri, bănuiții au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru tânărul de 21 de ani și măsura controlului judiciar pentru ceilalți doi. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activității infracționale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.