SRI își pregătește viitorul: studii de licență și masterat la Academia Națională...

SRI își pregătește viitorul: studii de licență și masterat la Academia Națională de Informații. Vezi câte locuri sunt disponibile și cum te poți înscrie la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” organizează, în sesiunea iulie 2017, concurs de admitere atât la studii universitare de licență, cât și la studii universitare de master profesional.

Pentru studiile de licență sunt disponibile 30 locuri (20 băieţi şi 10 fete) la Facultatea de Informații, specializarea „Psihologie-informaţii”, și 25 locuri (17 băieţi şi 8 fete) la Facultatea de Studii de Intelligence, specializarea „Studii de securitate şi informaţii”.

Pentru masterat sunt disponibile 35 locuri (25 bărbați şi 10 femei) la specializarea „Intelligence şi securitate naţională” și 25 locuri (16 bărbați şi 9 femei) specializarea „Analiză de intelligence”.

Canidații trebuie să îndeplinească un set de condiții, pe care le puteți afla AICI pentru licență și AICI pentru masterat, linkuri unde puteți afla mai multe informații și despre procesul de înscriere și desfășurarea concursului.

În Timiș, înscrierile se fac, în fiecare județ, la sediul direcției județene de informații.


DJI Timiș se găsește în Timișoara pe Calea Sever Bocu, la nr. 47.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.