Debut cu gol pentru ultima achiziție a lui ACS Poli. Timișorenii au...

Debut cu gol pentru ultima achiziție a lui ACS Poli. Timișorenii au remizat cu locul 8 din Serbia în al doilea test al iernii UPDATE Modificare în programul echipei

0
DISTRIBUIȚI
Remiză la Subotica Foto: ACS Poli / Facebook

ACS Poli Timișoara a disputat azi al doilea amical din această pauză competițională pe terenul celor de la FK Spartak Subotica, locul 8 în prima ligă sârbă.


Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce bănățenii au deschis scorul prin croatul Josip Fucek, abia transferat sub comanda lui Ionuț Popa.

Meciul lui ACS Poli din Serbia a început cu o întârziere de jumătate de oră din cauza ceții dense și în orașul de peste graniță. Ionuț Popa a fost forțat să facă o modificare încă dinainte de start prin problemele medicale acuzate de Bogdan Străuț.

Timișorenii au deschis scorul în minutul 15 prin noua achiziție Josip Fucek. Extrema stângă croată marcând la debut cu un șut din careul mare. Gazdele au egalat cu un sfert de oră înainte de final. Petrovic marcând în poarta lui Smaranda cu un șut de la 22 de metri. ACS Poli ar fi fost nevoită într-un joc oficial să abordeze finalul meciului în zece oameni, deoarece imediat după golul gazdelor Andrei Artean a fost eliminat. Dar cei de la Spartak Subotica le-au permis vizitatorilor să-l utilizeze pe tânărul Pădurariu pe locul lăsat liber.

Următorul test al lui ACS Poli are loc joi, de la ora 14.00, în Valea Domanului, cu CSM Școlar Reșița, locul 2 în C4.

UPDATE Din cauza condițiilor meteo, la Reșița terenul fiind înghețat, meciul de joi se va disputa la Baza 2 Politehnica din Timișoara.

ACS Poli Timişoara: Straton (46 Smaranda) – Haruț, Cânu (46 Neagu), Șeroni (90 Fridrich), Novak (90 Morariu) – Soljic, Artean (78 Pădurariu) – Bărbuț (60 Bârnoi), Croitoru (67 E. Vasi), Fucek (56 Mailat) – Pedro Henrique (46 Popovici).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.