Tânăr de doar 18 ani, prins DROGAT la volan de polițiștii timișoreni....

Tânăr de doar 18 ani, prins DROGAT la volan de polițiștii timișoreni. Vezi pe unde circula

0
DISTRIBUIȚI

Aparatul Dragger Drug Test 5000, intrat recent în dotarea Poliției Rutiere Timiș, dă rezultate.

Vineri, 13, a fost cu certitudine cu ghinion pentru doi tineri din județul Hunedoara, Potrivit voceatimisului.ro, cei doi au fost opriți pe bulevardul Vasile Pârvan din Timișoara pentru un control de rutină.


Când oamenii legii au folosit aparatul de detectat drogurile, rezultatul a fost pe măsură. Atât șoferul, un tânăr de 18 ani, cât și pasagerul, ambii din județul Hunedoara, erau sub efectul substanțelor psihotrope. Cei doi au fost duși la spital pentru analize de sânge care să stabilească cu exactitate ce anume au consumat tinerii.

Între timp, amândoi s-au ales cu dosare penale.

„La data de 13 ianuarie 2017 în jurul orei 01:13 polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru un control pe Bulevardul Pârvan un autoturism condus de un șofer de 18 ani. Polițiștii au procedat la testarea conducătorului cu aparatul DrugTest 5000 rezultatul fiind pozitiv la consumul de substanțe psihotrope, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive din sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducere a autovehiculului sub influența unor substanțe psihoactive”, a declarat pentru voceatimisului.ro, Ancuța Murariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.