Ţapinarii a lansat videoclipul piesei „Taci”, în debutul turneului împotriva Zilei Îndrăgostiţilor....

Ţapinarii a lansat videoclipul piesei „Taci”, în debutul turneului împotriva Zilei Îndrăgostiţilor. Vezi când are loc concertul din Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Ţapinarii va susţine un concert împotriva Zilei Îndrăgostiţilor la Timişoara

Conceptul de Anti-Valentine’s Day, iniţiat de către cei doi membri ai trupei Ţapinarii, ajunge din nou în Timişoara, iar concertul aferent urmează să se desfăşoare joi 9 februarie, de la ora 21.00, în clubul Bunker.

Formaţia care se recomandă simplu ca Adrian Tănase – voce subţire şi chitară, plus Cosmin Covei – voce groasă, Ţapinarii, a iniţiat acum 16 ani evenimentul Anti-Ziua Îndrăgostiţilor. Anul acesta, turneul muzicienilor începe în data de 1 februarie la Braşov şi continuă cu concerte în Cluj, Oradea, Târgu Mureş, Sibiu, Timişoara, Arad, Bucureşti şi Constanţa.


Ţapinarii şi Fără Zahăr. Un cocktail picant amărui ce luptă împotriva dulcegăriilor ipocrite. Nu este nici pe departe un show împotriva dragostei. Nu are nicio legatură cu faptul că în clasa a 7 a un tip pe nume Valentin i-a furat gagica lui Bobi (n.n. – unul din membrii trupei Ţapinarii). Ţapinarii şi Fără Zahăr construiesc un show de muzică, umor şi stand-up pe care nu trebuie să-l rataţi! Prentru că în viaţă omul trebuie să sape o fântână, să facă un copil, să planteze un copac şi să vadă acest spectacol!“, spun membrii trupei Ţapinarii.

Recent, formaţia a lansat videoclipul piesei „Taci“ ca preambul la acest turneu. Biletele pentru concertul pe care Ţapinarii şi Fără Zahăr îl vor susţine la Timişoara costă 25 lei, iar după recital va avea loc un after-party cu DJ Oz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.