Timişorenii de la Dordeduh vor susţine un concert în cadrul festivalului Exit....

Timişorenii de la Dordeduh vor susţine un concert în cadrul festivalului Exit. Vezi cum poţi participa la patru festivaluri cu un singur bilet

0
DISTRIBUIȚI
Organizatorii festivalului Exit, care are loc în fiecare vară la Novi Sad, au anunţat primul val de artişti

Organizatorii festivalului Exit, care are loc în fiecare vară la Novi Sad, au anunţat primul val de artişti care vor susţine recitaluri în cadrul evenimentului care va avea loc în mirifica cetate Petrovaradin. Printre artiştii anunţaţi pentru ediţia din acest an se numără şi timişorenii de la Dordeduh, care vor susţine un concert pe Explosive Stage în data de 6 iulie. Printre numele anunţate pentru festivalul care va avea loc în perioada 6 – 9 iulie se mai numără Liam Gallagher, Jake Bugg, Alan Walker, Foreign Beggars, Hardwell, Paul Kalkbrenner, Recondite, Duke Dumont, Robin Schulz, Kungs, Jamie Jones, Hot Since 82, Black Coffe, Destruction, Discharge, Acidez, The Black Dahlia Murder, Full Of Hell sau Darko.

Echipa EXIT pregătește nu mai puțin de patru festivaluri pentru acest an, iar Revolution Festival de la Timișoara se numără printre ele.


Cele patru evenimente sunt reunite sub numele de „Summer of Love”. Primul dintre ele, Sea Star, este un festival nou a cărui primă ediţie va avea loc în perioada 26 – 27 mai, în Umag (Croația), pentru care au fost anunţate deja The Prodigy și Dubioza Kolektiv. Cea de-a treia ediţie a Revolution Festival va avea loc în perioada 2 – 3 iunie la Timişoara, după care vor urma EXIT (6 – 9 iulie, Novi Sad) şi Sea Dance Festival (13 – 15 iulie, Budva). Vestea bună este că toţi cei care îşi achiziţionează un bilet pentru festivalul EXIT până în 30 ianuarie pe www.exitfest.org vor primi access la celelalte 3 festivaluri din această vară desfăşurate sub sigla celor de la Exit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.