Torturi pe buturugă din lemn, bufet cu brânzeturi și cabina foto de...

Torturi pe buturugă din lemn, bufet cu brânzeturi și cabina foto de făcut selfie, noul trend la nunțile din Timișoara. Care sunt prețurile FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-916173284">
tort pe buturuga
Tortul pe buturugă, noul trend la nunțile din Timișoara.

Cuplurile din Timișoara și din județul Timiș care și-au propus să se căsătorească în acest an și visează la un eveniment perfect trebuie să știe că în capitala Banatului s-a dat startul târgurilor de nunți. De exemplu, în acest weekend, la Centrul Regional de Afaceri, zeci de expozanți au venit cu cele mai bune oferte pentru viitorii miri.

În ceea ce privește rochiile de mireasă, noutatea este că în acest an, pe lângă nuanțele de crem și alb, se poartă și rozul prăfuit, precum și rochiile tip prințesă, dantela, iar cele mai scumpe sunt cele lucrate manual. Acestea ajung să coste și peste 7.000 de lei.

“Anul acesta se poartă foarte mult nuanța ivory, nuanțele de crem până la bej, albul prăfuit, se poartă dantela, croiurile prințesă se vând foarte bine, cu fundiță în talie, cu breteluță din dantelă și cu decolteu în formă de inimă. Rochiile tip sirenă nu le promovăm foarte mult, pentru că asemenea modele se pot purta și cu alte ocazii, plus că nu avantajează orice trup și orice stil. Pe când modelul prințesă îl îmbraci o singură dată. Prețurile noastre sunt de producător și sunt cuprinse între 1.000 și 3.000 de lei. Pe perioad expozițiilor, mai facem și reduceri, pentru a ajuta miresele și bugetul nunții”, a explicat Monica Lungu, producător de rochii de mireasă.

rochie mireasa roz-prafuit

Și numeroase cofetării din Timișoara sunt prezente la târgul de nunți organizat la Centrul Regional de Afaceri. De exemplu, câteva dintre cofetării oferă torturi și prăjiturele pentru candy bar care nu sunt așezate pe o tavă, ci pe o buturugă din lemn. De asemenea, pe lângă candy bar, în sala în care are loc petrecerea de nunta se poate așeza și un cheese bar, bufetul cu brânzeturi. Este vorba de o măsuță plină cu fructe, diferite sortimente de brânză, tartine umplute cu foie gras sau rondele cu icre negre. Pentru un astfel de cheese bar, pentru 100 de invitați, prețurile încep de la 250 de euro.

Ambalate drăgălaș sunt și mici borcănele umplute cu miere care pot fi oferite invitaților ca mărturii. “Noi suntem producători de miere și atunci ne-am gândit să oferim mărturii dulci, adică mici borcănele cu miere naturală. Un borcănel mai mare costă 8 lei și poate fi oferit la un cuplu, iar două mici costă 7,5 lei”, a explicat Radu Ioan Ciucur, reprezentantul firmei producătoare de miere.

De asemenea, noua modă la nunțile din Timișoara din acest an sunt și cabinele foto de făcut selfie, de care invitații vor fi încântați, pentru că rămân cu o amintire specială. Invitații primesc pozele pe loc și chiar pot să le urce instant pe rețelele de socializare. Un astfel de aparat poate fi închiriat cu 75 de euro pe oră.

Târgul de nuntă de la Centrul Regional de Afaceri este deschis până astăzi, la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.