Tripla aniversare a timişorenilor de la Negură Bunget a adus o serie...

Tripla aniversare a timişorenilor de la Negură Bunget a adus o serie de momente speciale. Vezi ce pregăteşte formaţia pentru acest an VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Membrii formaţiei timişorene Negură Bunget pregătesc o serie de concerte în întreaga lume şi în 2017

Timişorenii care alcătuiesc formaţia Negură Bunget au avut parte de un 2016 bogat în evenimente, datorat în mare parte triplei aniversări din „familia“ trupei: douăzeci de ani de existenţă Negură Bunget, zece ani de la lansarea albumului “OM” şi lansarea noului album “ZI”.

„În septembrie am lansat noul album, “ZI”, cea de-a doua parte a trilogiei transilăvene. Ca o completare a experienței muzicale a albumului, am dezvoltat o dimensiune vizuală complexă, care include filmul concept “ZI”, cea mai importantă realizare vizuală de până acum. Odată cu lansarea noului album, am pornit la drum într-un turneu aniversar extins prin Europa, cu 49 de concerte de-a lungul și de-a latul continentului, din care 38 de concerte consecutive (o premieră până și pentru noi).


Lansarea noului album a fost însoțită și de o campanie de crowdfunding, menită sa de ajute sa extindem promovarea muzicii noastre așa cum se cuvine, într-un turneu mondial. Mulțumită generozității fanilor, campania a fost un succes și planurile noastre au mari șanse să devină realitate. Lucrăm la acest turneu de câțiva ani și suntem gata să vă dezvăluim primele detalii“, spun membrii trupei.

Materialul discografic lansat anul trecut a avut parte de o primire cât se poate de călduroasă din partea fanilor, acesta figurând şi în topurile anului 2016 realizate de o serie de reviste şi portaluri din întreaga lume.

„Începem noul an cu câteva sesiuni de compoziție pentru noul album la care lucrăm deja după ce am terminat albumul “ZI”.În primăvară vom începe un turneu concentrat pe nordul Europei, în locuri în care n-am putut ajunge în Turneul European din 2016. În aprilie/mai, ne întoarcem în America de Nord ca să extindem experiența turneului aniversar. Pe lângă Statele Unite și Canada, sperăm să vizităm și să cântăm și în Mexic, ca să acoperim tot continentul. În vara lui 2017 vrem să finalizăm cel mai ambițios proiect al nostru, Trilogia Transilvană, cu ceva cu totul deosebit. În sfârșit, ultima parte a anului o vom dedica completării turneului mondial aniversar și sperăm să vizităm locuri îndepărtate, unde nu am reușit să ajungem până acum: Asia și Australia“, au anunţat membrii trupei Negură Bunget.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.