SCM Politehnica, în formulă completă pentru duelul de la Turda. Ce spune...

SCM Politehnica, în formulă completă pentru duelul de la Turda. Ce spune antrenorul Pero Milosevic despre importantul joc din Cupa României

0
DISTRIBUIȚI
SCM Poli joacă la Turda

Handbaliștii alb-violeți sunt cu toții apți pentru primul examen din 2017. După o pauză de iarnă cu rezultate pozitive în amicale SCM Politehnica înfruntă Potaissa Turda, în deplasare, pentru calificarea în Final Four-ul Cupei României. Sub comanda lui Pero Milosevic a revenit și Filip Lazarov, prezent cu naționala Macedoniei la Campionatul Mondial din Franța.

SCM Poli poate fi considerată ușor favorită la Turda în condițiile în care în ultimul timp a înregistrat rezultate pozitive cu ardelenii.


De la câștigarea luptei pentru bronz în sezonul trecut, până la succesul din toamnă, scor 28-20, din campionat, Fenici și compania au fost vioara întâi în duelurile cu Potaissa. Totuși, gruparea transilvană a avut de asemenea o perioadă de iarnă bună și s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Challenge.

Antrenorul Pero Milosevic are și o nemulțumire în această perioadă, nu a putut pregăti echipa în efectiv complet. La Poli a revenit Lazarov, după campania de la CM cu Macedonia, cât și Andrei Santeiu, refăcut după o entorsă. ”Meciul de campionat pe care l-am jucat ultima dată cu cei de la Turda a fost poate cel mai bun al sezonului intern, a fost o victorie la opt goluri diferenţă (n. n. 28-20 pentru Politehnica), dar nu poate semăna cu jocul pe care noi îl vom disputa acum în Cupa României. Trebuie să fim pregătiţi să avem mult curaj, disciplină şi o bună defensivă. Fără o apărare bine organizată şi o poartă care să ne ţină în meci nu avem ce căuta acolo. Sunt mulţumit de cum am lucrat la antrenamente şi cum ne-am prezentat în meciurile amicale. Singurul aspect care m-a nemulţumit a fost acela că nu ne-am putut pregăti tot timpul împreună, din cauza accidentărilor şi a convocărilor la loturi”, a declarat Pero Milosevic.

SCM Politehnica și-a stabilit în acest sezon un obiectiv și în atingerea fazelor superioare ale competiției K.O. Partida cu Potaissa din sferturi va avea loc mâine, de la ora 18.00, în manșă unică, pe terenul grupării din Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.