Una dintre cele mai circulate șosele din vestul țării, plină de gropi....

Una dintre cele mai circulate șosele din vestul țării, plină de gropi. Cu ce sumă imensă a fost reabilitată acum câțiva ani

0
DISTRIBUIȚI

Iarna grea care s-a abătut asupra României în ultimele săptămâni a avut, ca de obicei, repercursiuni asupra infrastructurii rutiere, multe drumuri punând la grea încercare nervii șoferilor din cauza gropilor apărute peste noapte. Drumul național dintre orașele Arad și Deva, de-a lungul Văii Mureșului, care face legătura cu punctul de frontieră Nădlac și este una din cele mai circulate șosele ale țării, s-a umplut de mii de gropi, mai mari sau mai mici, care pun în pericol siguranța traficului.


Este vorba de o șosea pentru reabilitarea căreia, în anii 2007-2009, s-au cheltuit nu mai puțin de 54 de milioane de euro, dar care s-a distrus într-un interval scurt de timp.

Reprezentanții din Arad ai Companiei Naționale de Administrare a Infrascructurii Rutiere au trecut la cârpeli, intervenind cu trei echipe care astupă cu mixtură care poate fi aplicată la temperaturi scăzute gropile, în primul rînd cele care au o adâncime mai mare de patru centimetri, lucrările urmând să se desfășoare până la sfârșitul acestei săptămâni. Cele mai multe gropi au apărut în dreptul localităților Vladimirescu, Milova, Lipova, Petriș și Zam. Cei care răspund de starea drumurilor presupun că aceste gropi au apărut în urma infiltrațiilor cauzate de fenomenele succesive de îngheț și dezgheț dar recunosc că nu e normal ca distrugerile să apară într-un timp atât de scurt.

Sursa foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.