The Weekend Band a lansat un videoclip nou, la piesa „Strop de...

The Weekend Band a lansat un videoclip nou, la piesa „Strop de cafea”. Vezi când apare albumul de debut al trupei VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia The Weekend Band a lansat videoclipul piesei Strop de cafea

Formaţia timişoreană The Weekend Band a lansat un nou videoclip, la piesa „Strop de cafea”, o melodie care a fost înregistrată în cursul acestui an într-un studio din Novi Sad.

„Piesa «Strop de Cafea» are o vechime de doi ani și a fost compusa de noi într-o mica tabăra de creație muzicala, la Dudeştii Vechi. A suferit în timp multe modificări de orchestrație și text dar la varianta finală am ajuns cu ajutorul unui producător muzical din Serbia. Tot ce ţine de producția audio, a fost realizat în studioul DoReMi, din Novi Sad, de către un cunoscut producer sârb, Pedja Pejic! În videoclip apar trei cupluri de actori de vârste diferite, iar povestea se învârte în jurul lor și a relației de cuplu, cu probleme la început dar la final, dragostea învinge și acesta este și mesajul piesei, Love Peace and Coffee! În ordinea cronologică, actorii care apar în clip sunt: Madalina Toderas și Stefan Roman, Alina Ilea și Laurentiu Plesa, Cuta Gornic și Ion Chipaila, iar machiajul a fost asigurat de Oana Orbulescu.


La parte de producție video, am lucrat cu aceeași echipa cu care am mai realizat 3 videoclipuri în trecut, Rafael Vasilcin – video și Constantin Buta – montaj. Acesta este single-ul cu numărul 5 pe care The Weekend Band îl lansează cu un videoclip iar în acestă perioadă trupa împlinește 3 ani, în acestă formulă. Până în vara acestui an vom lansa primul nostru album“, au transmis membrii trupei.

Formaţia alcătuită din Răzvan Munteanu – voce, Vincenţiu Ghergulov – clape, Marios Fulop – tobe, Tibor Aranyi – bass şi Alexandru Bejenaru – chitară, a lansat în cursul acestei veri videoclipul „Generaţia Cernobîl”, o piesă manifest, inspirată din viaţa de zi cu zi, care vorbeşte despre schimbare şi despre România.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.