ACS Poli a INTERZIS o jurnalistă la acțiunile media ale clubului. Cum...

ACS Poli a INTERZIS o jurnalistă la acțiunile media ale clubului. Cum a explicat președintele Sorin Drăgoi decizia

1
DISTRIBUIȚI
Sorin Drăgoi, foto (centru)

Clubul timișorean din Liga I a luat astăzi o decizie care amintește de perioada Marian Iancu la vechiul club. ACS Poli a decis să restricționeze accesul unei jurnaliste incomode la acțiunile oficiale ale echipei pe motiv că aceasta i-ar fi jignit și insultat pe cei din club și ar fi prezentat informații inexacte. Președintele Sorin Drăgoi a dat de înțeles mai târziu că acesteia îi va fi permis să vină la meciuri și conferințe, doar că va fi ignorată și nu i se va răspunde la întrebări din partea oficialilor.

ACS Poli a anunțat în această dimineață o jurnalistă din Timișoara că i s-a restricționat accesul la acțiunile media organizate de club, inclusiv în zonele destinate presei la meciurile de pe teren propriu.


„Să lămurim o discuție cu o colegă din presă, noi ne-am exprimat o poziție, nu zic dură, dar normală a conducerii în momentul în care un ziarist acuză pe toată lumea. N-am interzis nimănui să vină, dar nu vreau să mai răspundem la întrebări… Jucătorii nu sunt buni, sunt proști, conducerea e proastă, antrenorul e prost. Comentăm pe Facebook cu suporterii, discutăm să le inducem o părere. Am luat decizia de a încheia colaborarea cu o colegă de a dumneavoastră”, a declarat Sorin Drăgoi la amiază. Președintele lui ACS Poli acuza niște postări pe Facebook. Recent jurnalista în cauză a criticat dur clubul într-un editorial.

Decizia a adus aminte de celebrele interziceri dictate reprezentanților media în perioada Marian Iancu. „Atât timp cât acuzi, conducerea, jucătorii, stafful, nu mai are rost să ne întâlnim. Decizia am discutat-o cu toți din conducere. Cineva îmi spuneau că au mai fost cazuri pe vremea lui Iancu”, a mai spus Drăgoi. Acesta a dat de înțeles că, fie măsura nu e așa dură, fie că nu cunoștea exact conținutul mailului trimis jurnalistei. Deoarece a precizat inițial despre un comunicat și apoi că ea va putea veni la meciuri și la acțiunile echipei, doar că va fi practic ignorată: „Eu nu pot să-i spun ei ce să scrie și ce nu, dar eu pot, în momentul în care consideri că toată lumea e proastă, nu vreau să mai vorbesc cu tine, nu îți interzic să vii… Nu cred că a fost chiar așa (n.r. cu referire la mesajul oficial transmis jurnalistei”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.