ACS Poli o înfruntă pe Gaz Metan într-o ”ecuație” cu mai multe...

ACS Poli o înfruntă pe Gaz Metan într-o ”ecuație” cu mai multe necunoscute. Ultimul transfer, soluție mai degrabă pentru echipa a doua FOTO

2
DISTRIBUIȚI
Ionuț Murariu

ACS Poli revine luni la jocurile oficiale din Liga I. Tehnicianul Ionuț Popa s-a confruntat cu o serie de accidentări în ultima perioadă și nu va miza sigur pe Scutaru și Mailat contra lui Gaz Metan Mediaș. A treia mutare a iernii e fundașul Ionuț Murariu, jucător privit însă ca soluție de ”backup”.

Managerul sportiv Adrian Neaga l-a prezentat pe Ionuț Cristian Murariu astăzi. ”E un junior din Timișoara, crescut la LPS Banatul, s-a antrenat cu noi în cantonament. Dacă domnul Popa consideră că merită va juca la prima echipă. Dacă nu, va primi șanse la echipa a doua”, a spus Neaga. Ionuț Popa nu a vrut să spună nimic de noul jucător. Acesta a jucat în amicale pe postul de fundaș stânga, dar cum Novak a rămas la echipă, pare mai degrabă soluție pentru ACS Poli II. ”Vreau să cresc și în momentul în care primesc șansa să dovedesc la prima echipă”, a precizat jucătorul. Acesta are 21 de ani și în sezonul trecut a evoluat la amatori în Germania.

Mai multe necunoscute, inclusiv terenul

ACS Poli se bate în prima rundă din 2017 cu Gaz Metan iar gazonul de pe ”Dan Păltinișanu” nu se prezintă grozav.


E doar una dintre necunoscutele din duelul cu trupa lui Cristian Pustai. ”Prima etapă din acest an ne scoate în față un adversar bun, puternic. Care a obținut anul trecut rezultate fantastice. A bătut la  scor Dinamo, a învins Steaua la București… E prima etapă și nicio formație nu poate emite pretenții la o formă sportivă bună. Va fi un joc de luptă. Terenul e desfundat și greoi. Toată lumea o consideră pe Gaz Metan favorită. Noi încercăm cu armele noastre să demonstrăm că trebuie să rămânem în Liga I. Așteptăm play out-ul să ne pună într-o situație care să ne permită să activăm și la anul în Liga I”, a declarat Ionuț Popa.

Mai mult, timișorenii sunt lipsiți de aportul unor nume importante. Scutaru va mai lipsi cel puțin două săptămâni, la fel și Sebastian Mailat, cu o entorsă gravă. ”Am avut o perioadă de câteva zile, în care unii nu au putut continua antrenamentele. Din cauza sănătății sau antrenamentelor pe terenuri tari. Cred că jucătorii vor aborda cu cea mai mare seriozitate și responsabilitate ca să obținem un rezultat bun. Contează ce vom face și până la play out”, a mai spus Popa. Pedro Henrique a început să se antreneze, la fel și Josip Fucek, în timp ce Poparadu se află la doar al doilea antrenament.

Antrenorul timișorenilor a făcut o referire spirituală la situația terenului de joc și a instalației de încălzire care, de fapt, nu funcționează. ”Dumnezeu anulează instalația de încălzire. La ora jocului cred că nu vom avea nevoie de încălzire la Timișoara, se repară de la sine”, a conchis Popa.

Partida ACS Poli Timișoara – Gaz Metan Mediaș se dispută luni, de la ora 20.00, în etapa a 22-a a Ligii I. Ardelenii au suferit și ei o depunctare de trei puncte și ocupă locul 4 cu 34 de puncte. Bănățenii sunt ”lanternă”, cu 8 puncte, fără a primi încă vești de la TAS.

2 COMENTARII

  1. Parerea mea este ca raspunderea pt. instalatia de incalzire revine Consiliului Judetean , Poli plateste chirie pt. a folosi stadionu Dan Paltinisan. Daca nu sunt instare sa intretina acest stadion sa-l predea cum ar fi si normal Primariei !

  2. daca unul ca grindeanu, actualmente prim ministru, nu a fost in stare sa intretina un biet stadion pe vremea cin era presedintele CJ te intrebi cum va realiza pompoasele promisiuni de alegere a PSD-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.