ACS Poli NU va fi dată afară de pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”...

ACS Poli NU va fi dată afară de pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” din cauza neplății chiriei. Concluziile președintelui Sorin Drăgoi după întâlnirea de la CJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Echipa timișoreană din Liga I nu riscă să nu-și mai dispute partidele de pe teren propriu pe arena ”Dan Păltinișanu”. Președintele lui ACS Poli, Sorin Drăgoi, a ajuns astăzi la un acord de principiu cu autoritățile județene, urmând ca în zilele următoare să se stabilească mai clar modul prin care clubul își va achita datoriile mari acumulate pentru chiria stadionului.

Președintele clubului de fotbal, Sorin Drăgoi, a avut astăzi o întâlnire cu președintele CJT-ului, Călin Dobra, pentru lămurirea situației, după ce au apărut zvonuri că trupa lui Ionuț Popa riscă să nu mai joace partidele considerate acasă pe ”Marele oval”. ”Ne-am înțeles asupra formulei de continuare pentru disputarea jocurilor pe stadion… Deocamdată căutăm o formulă, să vedem care e cea mai bună.


Nu există pericolul să nu jucăm pe Dan Păltinișanu. Momentan am avut discuții cu directorul economic, cu patrimoniul, punctăm asupra sumelor, apoi vedem ce modalitate găsim de închidere a debitului”, a declarat Sorin Drăgoi pentru PRESSALERT.ro. Conducătorul spune că s-a întâlnit la discuții inclusiv cu Călin Dobra. În concluzie partida ACS Poli – CSM Poli Iași, de lunea viitoare, precum și următoarele jocuri de acasă ale timișorenilor, se vor desfășura tot pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” deși clubul ar fi acumulat datorii de peste 35.000 de euro la proprietarul CJ Timiș pentru neplata chiriei.

”Căutăm formula, am fost, am discutat, punctăm sumele. Cred că vineri vom știi”, a conchis Sorin Drăgoi în privința modalității prin care ACS Poli se va achita de debit.

ACS Poli nu trebuie să confirme această înțelegere la LPF, mai spune Drăgoi, chiar dacă CJ Timiș a înștiințat Liga de datoriile acumulate. Meciul programat cu CSM Poli Iași nu-și mai poate schimba oricum locația. ”Nu se putea muta meciul. Nu era nicio problemă că nu jucăm luni pe Dan Păltinișan”, a conchis președintele lui ACS Poli. Stadionul de rezervă al bănățenilor în cazuri extreme e cel de la Mediaș.

Conform gsp.ro Gaz Metan așteaptă astăzi un răspuns în privința depunctării de 3 puncte suferite – contestată la TAS. Conducătorul grupării de pe Bega nu se așteaptă însă ca în cazul lui ACS Poli, pentru cele 8 puncte luate pentru neîndeplinirea baremului, să vină un răspuns așa de rapid de la Lausanne: ”Vom afla maxim până în ultima etapă a sezonului regulat… Înainte de play out și play-off”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.