Alertă în Timișoara: femeie RĂPITĂ de pe stradă, în drum spre serviciu....

Alertă în Timișoara: femeie RĂPITĂ de pe stradă, în drum spre serviciu. Dacă ai văzut-o, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Alertă în Timișoara! Polițiștii timișoreni sunt în alertă după ce fiul unei femei de 58 de ani a anunțat că mama lui a fost răpită luni dimineața de pe stradă, în timp ce mergea spre serviciu.

Totul s-a întâmplat ieri dimineață, în jurul orei 6.00, în timp ce femeia mergea dinspre blocul în care locuiește, de pe Calea Șagului, înspre serviciu. Aceasta nu a mai ajuns la locul de muncă, însă nici acasă nu s-a mai întors, iar familia femeii a intrat în alertă. Au început să reconstituie traseul femeii și au urmărit camerele video din zonă.


Pe imaginile surpinse se vede atât femeia care mergea la lucru cât și doi indivizi care au fața acoperită cu fular și care par să se ferească mereu de camerele video. La un moment dat, cei doi bărbați care par să o urmărească pe victimă, schimbă câteva cuvinte cu ea, iar apoi cei trei dispar. Totul s-a întâmplat de la blocul femeii până în la intersecția cu strada Ciprian Porumbescu.

După ce a demarat verificările, fiul femeii a aflat de la o prietenă a acesteia că vineri femeii i s-au făcut avansuri de către un bărbat necunoscut, tot în acea zonă. Victima l-a refuzat pe acesta, însă i-a povestit totul prietenei.

Fiul femeii a depus imediat sesizare la poliție, iar în acest moment oamenii legii fac cercetarea la fața locului în apartamentul victimei.

Cei care pot oferi informații sunt rugați să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112. Maria Budeanu are 58 de ani, aproximativ 1,65 m înălțime și 90 de kilograme. La momentul dispariției purta o geacă de culoare portocalie, pantaloni negri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.