Alex Bublea și-a păstrat titlul mondial în Roar Combat League. Ce personaj...

Alex Bublea și-a păstrat titlul mondial în Roar Combat League. Ce personaj istoric l-a inspirat pe luptătorul timișorean din Londra

0
DISTRIBUIȚI
Alex Bublea (dreapta) versus Dale Hughes Foto: Roar Combat League

Campion mondial la muay thai, Alex Bublea a început excelent noul sezon. Luptătorul timișorean și-a păstrat titlul Roar Combat League, cucerit în 2016, după ce l-a învins în weekend pe englezul Dale Hughes în gala care a avut loc la Watford.

Alex ”Bodyhammer” Bublea a reușit o victorie spectaculoasă sâmbătă. În a cincea gală Roar Combat League.


Desemnat în Top 3 luptători ai anului trecut de către Thai Fighter UK, Bublea l-a învins pe challenger-ul Hughes și și-a păstrat astfel titlul mondial cucerit în 2016 în fața lui Jan Naus (Lituania). ”i-am dat două Knock down-uri în repriza a 4-a și eram aproape să-l fac K.O, a fost salvat de clopoțel. În repriza a 5-a nu am reușit sa-l dobor, am fost poate puțin imprecis în lovituri. Dar mi-am apărat titlul mondial și asta contează”, a spus Alex Bublea pentru PRESSALERT.ro.

Pentru timișorean urmează o nouă gală pe 12 martie, în Italia, cu thailandezul Rit Kaewsamrit. Apoi, în aprilie el va mai avea o nouă luptă, fie la Londra, fie în Republica Moldova, ”sau amândouă”, după cum adaugă pe pagina sa de socializare. Pe 6 mai Bublea va avea parte la Exeter de un duel puternic cu cel mai bine clasat luptător de muay thai din Marea Britanie la categoria 72,5 kg și al doilea clasat în top-ul Thai Fighter pe anul trecut – Jake Purdy.

Inspirat de Ragnar

Alex ”Bodyhammer” Bublea spune că a fost inspirat să-și schimbe înfățișarea într-o anumită măsură de către personajul istoric Ragnar Lodbrok. Legendarul cuceritor nordic a devenit celebru în întreaga lume după ce a fost readus la viață în serialul de succes ”Vikings”. ”Dorința mea de a mă îmbunătăți și a progresa a făcut să funcționeze. Mulțumesc tuturor celor care mă inspiră!”, a punctat Alex Bublea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.