Fotbal în EXIL: Codașele ASA Tg. Mureș și ACS Poli au oferit...

Fotbal în EXIL: Codașele ASA Tg. Mureș și ACS Poli au oferit o remiză albă, fără sare și piper, în Gruia

0
DISTRIBUIȚI
Novak a revenit în primul 11 prin absența lui Șeroni

Duelul ultimelor clasate, disputat la Cluj pentru că stadionul mureșenilor nu are încălzire, a fost sub așteptările și așa mici de la cele două echipe. ASA Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara au remizat alb, scor 0-0, la capătul unui meci slab, cu doar câteva ocazii pe final. Poate singurul avantaj dorit de bănățeni s-a îndeplinit, deocamdată rămân peste ardeleni în clasament.

Și mai previzibilă prin prisma absențelor, garnitura prezentată de Ionuț Popa pe funebrul stadion din Gruia a dus parcă lipsa lui Doman în special. Fără fantezia decarului, înlocuitorul Fucek, de la care se aștepta mult, a dezamăgit per total. Prima repriză a fost foarte tristă. Pe arena aproape goală din Gruia, unde s-ar fi vândut doar câteva bilete pentru acest meci jucat în exil de mureșeni, nu s-au înregistrat faze notabile în primele 45 de minute. Doar Balgiu, de la ASA, a amenințat de la distanță, în minutul 19, în timp ce pe finalul reprizei Bărbuț a trimis neinspirat de pe linia de fund, o centrare în brațele lui Pap.

Așteptările nu puteau fi decât mai mari de la partea a doua.


Ambele echipe au părut însă incapabile sau prea prudente în a ataca partea adversă. Marius Constantin a trimis mingea în poartă cu capul în minutul 57, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Apoi, peste doar două minute Bărbuț întoarce în centrul careului, mingea e lăsată pentru Fucek, care trage însă cu dreptul peste poartă. A fost prima șansă importantă a partidei. Altele aveau să vină pe final. Nou intratul ”gazdelor”, Ciolacu (min. 76), nu profită de eroarea unui alt croat, pasa înapoi a lui Soljic, și trimite doar în plasa laterală. Cu zece minute rămase din meci același Ciolacu a trecut din nou pe lângă gol, neajungând mingea venită din șpițul lui Nicoliță. Pentru ca apoi, în minutul 83, la primele atingeri, Popovici să aibă șansa golului, însă acesta a trimis în picioarele lui Edi Pap. ASA a presat mai mult, dar nici Bâtfoi nu a găsit ținta în ultimul minut.

Acest 0-0 nu ajută prea mult pe niciuna dintre cele două, deși antrenorul Ionuț Popa se declara prin prisma absențelor mulțumit să nu piardă. ACS Poli rămâne pe locul 13, peste ASA, tot 10 puncte, dar dacă acum s-ar trage linie mureșenii ar fi în față prin victoria din tur.

ASA Târgu Mureș: Ed. Pap – Velayos, Rougkalas, M. Constantin, G. Mendy – Balgiu (83 E. Dică), Candrea, Petriș (59 Ferfelea) – Nicoliță, Bâtfoi, C. Rus (72 Ciolacu). Pe bancă: Moga – Bucur, Schieb, Deaconu. Antrenor: Ilie Stan.

ACS Poli Timișoara: Straton – Străuț, Cânu, Bocșan, Novak (90+1 Neagu) – Soljic, Artean – Bărbuț (81 Popovici), M. Croitoru, Fucek- Oct. Drăghici (64 Pedro Henrique). Pe bancă: Curileac – Fridrich, Bîrnoi, Haruț. Antrenor: Ionuț Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.