Rezultat promițător pentru ASU Politehnica pe ”sinteticul” înzăpezit de la Salonta. Un...

Rezultat promițător pentru ASU Politehnica pe ”sinteticul” înzăpezit de la Salonta. Un nou portar se pregătește cu ”Băieții în ghete”

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli și Luceafărul au jucat pe un teren acoperit cu zăpadă Foto: druckeria.ro

ASU Politehnica a obținut astăzi a doua victorie în testele iernii. ”Băieții în ghete” s-au impus cu 2-1 în fața colegei din B Luceafărul Oradea. Meciul s-a desfășurat la Salonta pe un teren sintetic acoperit de zăpada căzută peste noapte. Tehnicianul Sorin Brîndescu a testat cu această ocazie o nouă opțiune pentru buturi – tânărul goalkeeper Ricardo Filip.

Bihorenii și-au trecut prima ocazie în cont prin Marius Matei, în minutul 13. El ar putea fi fostul atacant al Forestei despre care se spune că s-ar fi interesat în iarnă chiar de o venire la Timișoara. Alb-violeții au deschis scorul prin autogolul lui Balea, care a trimis în proprie poartă la devierea lui Gălan (min. 28). ASU Poli l-a pierdut după o oră de joc pe Telescu, fundașul central suferind o întindere după o fază suspectată de fault în propriul careu. Ultima jumătate de oră a fost abordată de timișoreni în inferioritate numerică. Chiar dacă Țegle a egalat în minutul 69, bănățenii aveau să câștige. Nou sositul Adrian Ungureanu a marcat pentru 2-1 după ce la faza precedentă Vucea a trimis în bară.

”Nu e relevant rezultatul de astăzi.


Am fost dezamăgiți de starea terenului, dar probabil că nici gazdele nu au nicio vină, deoarece azi noapte a nins intens. Poate că azi se putea aranja un pic terenul. S-a pus problema integrității jucătorilor, mă pregăteam să spun că e bine că n-am ieșit cu accidentări, însă Telescu a suferit o întindere în minutul 60 și nu a mai putut reveni. A fost u antrenament util, în condiții de adversitate. Fotbal a fost mai puțin. E bine pentru moralul nostru că am câștigat, deși nu rezultatul e important, ci efortul depus astăzi. Doar atât puteam urmări astăzi, efortul depus…”, a declarat Sorin Brîndescu pentru druckeria.ro. Tehnicianul a anunțat după joc și că, după problemele medicale avute, atacantul Răzvan Gorovei a intrat de luni în programul normal al echipei și prin urmare va rămâne mai mult ca sigur la ASU Poli.

Ricardo Filip, testat

După cum se știe ASU Poli are momentant doar doi portari în lot, Markos Gakos, învoit azi pentru un examen, și Victor Gârlea, care urmează să semneze. În repriza a doua cu Luceafărul Brîndescu a apelat la tânărul Ricardo Filip, un portar în vârstă de doar 19 ani care provine de la CSS Tr. Severin. El vine după două experiențe în C, la CS Podari și Turnu Măgurele. Filip va fi testat în continuare de timișoreni.

Următorul amical al alb-violeților va fi sâmbătă, de la ora 12.00, la Baza 2 a Politehnicii cu divizionara C CSM Lugoj. Urmează apoi, a doua zi, o deplasare la Gyula, unde ASU Poli o va întâlni pe Szeged 2011, locul 8 în liga a doua maghiară.

Luceafărul Oradea: Goia – Balea, Hlinca, Cordoș, Ban – Roșu, Feher, Codoban, Predescu – Arnăutu, Matei. Au mai intrat: Began – Țegle, Bedea, Miholca și Bactăr. Antrenor: Cristian Lupuț.

ASU Politehnica Timișoara: Gîrlea – Bilia, Telescu, Gălan, Ghinescu – Nicolescu – Teut, Birău, Gorovei, Bîte – Blănaru. Au mai intrat: R. Filip – Bilia, Telescu, Gălan, Ghinescu – Stancu – Neamțu, Giuricici, Ungureanu, Vucea – Bădăuță.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.