Audieri ale poliţiştilor, după ÎMPUŞCĂTURI trase în miez de noapte asupra casei...

Audieri ale poliţiştilor, după ÎMPUŞCĂTURI trase în miez de noapte asupra casei unui interlop din vestul ţării

0
DISTRIBUIȚI

Oamenii legii au demarat cercetările la casa unui cunoscut interlop din vestul ţării, după ce asupra casei sale au fost trase în timpul nopţii trecute mai multe gloanţe. Ferestrele locuinţei interlopului arădean Ioan Fizidean, cunoscut şi sub denumirea de Fizi, au fost străpunde de patru proiectile venite cel mai probabil din ţeava unui pistol.

La ora întâmplării incidentului în interiorul casei se aflau trei persoane care, din fericire, întro încăpere diferită de cea asupra căreia sau tras focurile de armă. Imediat după incident acesta a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj destinat celor care au lansat atacul. „Mi-a împuşcat casa astă noapte. Băi, prostule! Împuşcămă pe mine, dacă ai curaj, a fost mesajul interlopului, care, conform presei arădene, este plecat în Spania.

Poliţiştii audiază vecinii pentru afla dacă au văzut persoane suspecte şi pentru a afla alte detalii care ar putea să dezvăluie identitatea făptaşilor.

În anul 2010, alături de alţi membri ai unei grupări infracţionale periculoase, a fost condamnat şi Ioan Fizidean.


DIICOT a reuşit primele arestări, în 2009, şi anunţase destructurarea celui mai agresiv grup mafiot care acţiona în zona de vest a ţării”. Capul grupării, Uţu Claudiu Rohozneanu, alături de alţi membri ai grupării, au fost acuzaţi de şantaj, tâlhării, vătămare corporală, ameninţări, tentativă de omor calificat, iniţiere şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, favorizarea infractorului, deţinere şi port de armă, uz de armă neletală şi denunţare calomnioasă.

Percheziţiile de la domiciliile suspecţilor au scos la iveală pistoale, peste 20 de săbii, peste 40 de cuţite, o lance, bastoane telescoapice, topoare, sprayuri paralizante şi lacrimogene. Din 28 de persoane, 26 au primit pedepse cuprinse între şase luni şi 12 ani de închisoare, două dintre ele alegânduse cu amenzi penale.

Ioan Fizidean a primit nouă ani şi trei luni de detenţie, fiind în libertate după ce a fost eliberat condiţionat.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.