BC Timba Timişoara a ÎNREGIMENTAT un fost campion al României. Cine vine...

BC Timba Timişoara a ÎNREGIMENTAT un fost campion al României. Cine vine să pună umărul la revenirea bănăţenilor în Liga Naţională

0
DISTRIBUIȚI
Foto: u-bt.ro

Un experimentat jucător sârb se va alătura lotului celor de la BC Timba Timişoara, careşi doresc revenirea pe prima scenă baschetbalistică a României. Trupa de pe Bega a anunţat astăzi transferul sportivului născut în Serbia, Branko Cuic, care nu de mult a obţinut şi cetăţenia română.

Cuic va împlini anul acesta, în data de 8 martie, vârsta de 39 de ani. Contractul său va fi scadent în luna iunie, la finalul sezonului, chiar după turneul final, care va permite sau nu accesul „urşilor” în prima divizie valorică din ţară.


Sportivul născut în Serbia a petrecut cea mai mare parte a carierei sale la U Mobitelco Cluj, acolo unde sa şi apucat de antrenorat, după retragerea iniţială anunţată la începutul anului 2015. Cuic a îmbrăcat tricoul „studenţilor” în perioada 20072011, ca mai apoi să se transfere la BC Timişoara, unde a stat un sezon. Înainte de a reveni la echipa din Cluj Napoca, experimentatul baschetbalist a fost pentru un sezon la Baschet Club Mureş Târgu Mureş, ca în 20132014 să se întoarcă la Cluj.

Branko Cuic a cucerit titlul de campion al României în anul 2011, avândul pe Marcel Ţenter ca antrenor. În perioada 20082014, acum veteranul Timbei, a bifat 247 de prezenţe în Liga Naţională, având medii de 10.7 puncte, 6.2 recuperări şi 4,7 pase decisive. În 2015, Cuic a făcut pasul înspre antrenorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.