Bogdan Nicolescu a semnat cu ASU Politehnica la revenirea din cantonament. Ce...

Bogdan Nicolescu a semnat cu ASU Politehnica la revenirea din cantonament. Ce posturi poate ”acoperi”

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Nicolescu, în testul de la Orșova. Foto: druckeria.ro

”Băieții în ghete” și-au îngroșat de azi rândurile, în mod oficial, cu încă un jucător. ”Polivalentul” Bogdan Nicolescu a semnat cu ASU Politehnica după efectuarea cantonamentului de la Băile Herculane. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a revenit în țară după șase ani petrecuți în Spania și Islanda.

Nicolescu e a treia mutare oficializată a alb-violeților după sosirile lui Ioan Mera și Adrian Ungureanu. Noul jucător e văzut ca un înlocuitor pentru Dan Constantinescu, plecat în această iarnă de la ASU Poli.


Totuși, fostul elev al lui Cosmin Petruescu la Auxerre Lugoj și ACS Recaș, poate acoperi mai multe posturi, printre care și cel de fundaș dreapta, poziție pe care evoluase la alb-verzi în Liga a III-a. ”Când am plecat din România, jucam fundaș dreapta. Am ajuns în Spania, unde într-un sistem cu trei fundași, în primul an am jucat fundaș central, pentru că eram cel mai rapid dintre ei. Dar apoi am jucat și mijlocaș central. Am vorbit și cu domnul profesor (n.r. Sorin Brîndescu), iar dânsul m-a întrebat același lucru, unde mă simt cel mai bine. I-am spus că acolo unde va avea nevoie, eu sunt dispus să joc. Dacă mă pune în poartă și pot fi de ajutor, voi fi cel mai mulțumit. Eu am venit aici să ajut și sper din tot sufletul să reușesc. N-am venit să fac mutre, ci să pun umărul la jocul echipei și sper să fie de folos”, a declarat Bogdan Nicolescu într-un interviu acordat druckeria.ro.

Nicolescu a revenit în țară după ce a plecat inițial în Spania. A evoluat la Ribaroja și Sporting Requena, echipe din Tercera Division (L4), apoi a evoluat în eșalonul secund din Islanda, la Leiknir F și Ægir.

ASU Politehnica i-a mai avut în pregătiri pe atacantul Răzvan Gorovei, ușor accidentat în stagiul de la Herculane, portarul Victor Gârlea – care e ca și semnat, și juniorul Vlad Bâte, de la juniorii B ai clubului (grupă împrumutată în acest sezon de la LPS Banatul). ”Băieții în ghete” au încheiat ieri cantonamentul și au primit azi zi liberă, urmând ca de mâine să revină la antrenamentele obișnuite. Următorul amical e programat sâmbătă, 4 februarie (ora 14), pe ”sinteticul” de la Baza 2, cu maghiarii de la Bekescsaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.