Cătălin Tiuch: „În timpul protestelor am primit și amenințări cu moartea”. Ce...

Cătălin Tiuch: „În timpul protestelor am primit și amenințări cu moartea”. Ce spune vicepreședintele PSD Timiș despre Nicolae Robu și retrocedările ilegale de terenuri VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Intrarea în vizorul DNA a primarului Timișoarei, Nicolae Robu, împreună cu cea a fostului primar de pe malurile Begăi, Gheorghe Ciuhandu, în cazul retrocedărilor ilegale făcute de Primăria Timișoara, nu a rămas nedezbătuta la PRESSALERT LIVE. Invitatul din seara trecută, vicepreședintele PSD Timiș, Cătălin Tiuch, speră ca, în sfârșit, să se pună capăt acestei „odisei”.

„E bine că s-a luat taurul de coarne și că încearcă să se dezlege ițele unei afaceri pe care toată lumea din Timișoara o știa. Sunt convins că justiția își va face datoria și e cel mai important ca acele imobile să ajungă înapoi în patrimoniul Primăriei Timișoara. Atât eu, cât și colegii mei din PSD, ani de zile am povestit despre aceste neclarități, de situația ciudată existentă în Timișoara, de graba ca să fie vândute astfel de imobile, dar acum sunt convins că, odată ancheta începută, o să se afle exact cine sunt vinovații”, a declarat Cătălin Tiuch.

La câteva zile după ce s-a aflat în Piața Victoriei alături de manifestanți și încuraja DNA-ul să-și facă treaba, primarul Timișoarei a intrat în vizorul instituției naționale care luptă împotriva corupției, schimbându-și ulterior atitudinea în totalitate.


„Nu am prea înțeles nici eu schimbarea sa de atitudine. Reacțiile pe care le-a avut domnul primar Nicolae Robu referitoare la reglementarea abuzului în serviciu le-am văzut. Nu am înțeles reacțiile de după aceea, când s-a dat ordonanța 14. Dar repet, în situația aceasta sunt convins că justiția va spune care sunt vinovații și cu ce au greșit fiecare”, a declarat vicepreședintele PSD Timiș.

În timpul protestelor de stradă, fostul deputat PSD Timiș a fost ținta unor amenințări deplasate, venite prin intermediul rețelelor de socializare. „Au fost reacții foarte ciudate, în condițiile în care nici măcar nu mai sunt deputat. Am avut inclusiv amenințări cu moartea pe Facebook, către familie, copii, soție… reacții suburbane, doar pentru că fac parte dintr-un partid. Rezistăm, am trecut și peste altele mai grave”, a dezvăluit Cătălin Tiuch.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.