Cinci turci şi un sirian, prinşi la graniţa de vest în timp...

Cinci turci şi un sirian, prinşi la graniţa de vest în timp ce încercau să treacă ILEGAL frontiera ascunși în… poliester. Ce a declarat şoferul tirului

0
DISTRIBUIȚI

Migranţii continuă să ia cu asalt graniţa de vest a României, cu intenţia de a ajunge, ilegal, în Occidentul mult visat. Conduşi de o dorinţă apringă de a avea un trai mai bun, aceştia recurg la diverse metode inventive de a scăpa să dea ochi în ochi cu poliţiştii de frontieră. Oamenii legii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat astăzi, la două ore după miezul nopţii, cinci turci şi un sirian care încercau să traverseze ilegal graniţa.

Migranţii erau ascunşi într-un automarfar încărcat cu role de poliester, condus de un alt turc, în vârstă de 53 de ani, pe numele său Dayan E.


Conform documentelor de însoţire a mărfii, rolele din poliester din Turcia aveau ca destinaţie o societate comercială din Ungaria. Poliţiştii de frontieră au observat modificări la sigiliul vamal aplicat mijlocului de transport, motiv pentru care au deschis compartimentul de marfă, acolo unde i-au văzut, pitiţi, pe cei şase bărbaţi.

În urma verificărilor efectuate sa stabilit că cei şase migranţi au vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani. Şoferul tirului a declarat că pe timpul călătoriei s taţionat în mai multe parcări pentru tiruri şi nu avea habar că are persoane la bord, în timp ce cei şase bărbaţi au spus că intenţionau să ajungă în Spaţiul Schengen, însă nu aveau viză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru cei șase migranți, iar şoferul turc este cercetat pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.