Înfrângere la Lugoj pentru ASU Politehnica, în ultimul amical înainte de restart....

Înfrângere la Lugoj pentru ASU Politehnica, în ultimul amical înainte de restart. ”Băieții în ghete”, băgați în ședință după meci GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1514818702">
Miculescu, de netrecut

”Băieții în ghete” au suferit primul eșec în jocurile de verificare chiar în ultimul test. CSM Lugoj și-a luat revanșa după acel 1-4 de pe sintetic de la Timișoara și s-a impus cu 1-0 în fața lui ASU Politehnica. Alb-violeții nu au impresionat și se pare că vor avea o misiune grea în prima partidă oficială, pe terenul Forestei.

Pe un teren destul de rău ASU Poli a avut prima ocazi prin Teut după cinci minute de joc. Imediat a venit și replica gazdelor. Livan a șutat din interiorul careului dar Gakos s-a remarcat. Timișorenii și-au mai trecut în cont o ocazie mare prin Nicolescu (min. 16). Șutul său fiind însă pe lângă poartă după o fază construită îndelung. Portarul grec al oaspeților l-a blocat peste patru minute pe același Livan, scăpat singur. Gorovei (30) a mai fost periculos pentru echipa de Liga a II-a în prima parte. Însă cei care au punctat au fost lugojenii, prin Lazea, care l-a învins pe Gakos din interiorul careului.

ASU Poli nu s-a regăsit nici în partea secundă. Teut a rămas singur cu Filip în minutul 60 dar l-a luat la țintă pe tânărul portar al lugojenilor. Jocul a devenit unul pe contre, în care CSM-ul a rămas periculos în ciuda presiunii alb-violeților, una însă presărată cu multe erori.

Timișorenii au ratat chiar ultimul test al iernii după patru victorii și două remize. După meci tehnicianul Sorin Brîndescu i-a transmis, dar doar ”la cald”, lui Neamțu că poate să-și facă bagajele și i-a băgat în ședință pe jucători la vestiare. ASU Poli pare să-și fi irosit acum moralul bun adunat în teste, tocmai cu o săptămână înainte de prima rundă oficială din 2017 – deplasarea dificilă în fief-ul Forestei Suceava.

CSM Lugoj: D. Filip – Precupanu, E. Miculescu (cpt.), M. Drăghici, Roșie – Zurbagiu, Lazea – Z. Radu, Livan, R. Rus – Bozian. Au mai intrat: Radak, Marta. Antrenor: Cosmin Petruescu.

ASU Politehnica: Gakos – Motreanu (51 Bilia), Mera, Gălan (cpt.), Ghinescu – M. Stancu – Teut, Birău (71 Neamțu), Nicolescu (71 Țugui), Gorovei (62 Vucea) – Blănaru (51 Bădăuță). Antrenor: Sorin Brîndescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.