Cu zeci de mii de oameni protestând împotriva executivului, PSD Timiş plăteşte...

Cu zeci de mii de oameni protestând împotriva executivului, PSD Timiş plăteşte pentru popularizarea unei petiții de susţinere a guvernului Grindeanu

1
DISTRIBUIȚI

Sute de mii de oameni în toată ţara, peste 60.000 în Timişoara – aşa arată bilanţul ultimelor trei zile în care românii au ieşit în număr extrem de mare în stradă. Uniţi de acelaşi ţel, oamenii au cerut demisia guvernului condus de Sorin Grindeanu şi abrogarea OUG de modificare a Codului Penal. Iar dacă la nivel naţional mai mulţi membri PSD au demisionat explicând să vor să îşi mai poată privi copiii în ochi, pesediştii din Timiş îl susţin necondiţionat pe Sorin Grindeanu. Absenţi din conferinţe de presă, social-democraţii din judeţ sunt extrem de activi pe Facebook, acolo unde au sponsorizat o petiţie pentru susţinerea guvernului Grindeanu.

„Susținem Guvernul Grindeanu. PSD a câștigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul și litera Constituției.


Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie. PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc.Împreună, îndrăznim să credem în România! Susținem Guvernul ales de români!”, se arată în petiţia sponsorizată de şeful CJ Timiş Călin Dobra care poate fi găsită aici.

Comentariile internauților nu au întârziat să apară. „Se continuă manipularea!! Nu ar fi avut nimeni treabă cu PSD-ul şi «voturile lor», problema a aparut în urma legii amnistitiei şi graţierii, lege facută în special pentru cei ce conduc PSD-ul în momentul de faţă, de aici şi ura pentru PSD!! Toata lumea are ceva cu PSD-ul?? Chiar şi Uniunea Europeană??!! Na… îndrazneşte să crezi!!!!”, a scris un utlizator Facebook.

1 COMENTARIU

  1. 60.000 sa fie? N-or fi fost cam aceeasi? V-ati gandit sa analizati putin continutul unor mesaje de pe pancarte si sa vedeti de cata incultura politica dau dovada protestatarii astia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.