Cyclic aniversează şapte ani de existenţă cu un party alături de Mihai...

Cyclic aniversează şapte ani de existenţă cu un party alături de Mihai Popoviciu şi Mano Andrei, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Cyclic aniversează şapte ani de existenţă cu un party alături de Mihai Popoviciu şi Mano Andrei,

Seria petrecerilor dedicate iubitorilor de muzică electronică continuă la sfârşitul acestei săptămâni în Timişoara cu un eveniment care sărbătoreşte şapte ani de existenţă a agenţiei de booking Cyclic, care îi va aduce în oraşul nostru pe Mihai Popoviciu şi Mano Andrei.

Originar din Sibiu, Mihai Popoviciu este considerat, atât de specialiștii români cât și de cei străini, unul din cei mai inovativi producători est-europeni de muzică electronic și, probabil, cel mai prolific producător român de muzică electronică. La doar 15 ani, a fost pătruns de virusul house și techno, prin intermediul muzicii difuzate pe canalul VIVA. Pasiunea pentru sound-ul electronic a crescut rapid, iar trecerea de la statutul de simplu fan până la cel de producător s-a făcut rapid. Ceva mai târziu, în 2007, single-ul „First Contact” a fost lansat la labelul Level Non Zero  Recordings, al lui Pascal Feos.


În același an, Mihai intră în „familia” Highgrade Records, împreună cu bunul său prieten Markus Homm, cei doi bifând primele succese cu piesele „Deaf Sniper”, „Lagoon”  sau „Urban Ballroom”. Tot în această perioadă produce alături de românii Jay Bliss și Toygun, în proiectul de succes, cunoscut tutoror ca Hermannstadt Collective. În această formulă, semnează track-urile „Raw Fruit”, „Thirst Day” sau „Safety Match”. În 2009 lansează producții la label-uri importante, precum Fear of Flying, Hudd Traxx, Band  Band sau Diynamic.

Dincolo de activitatea de producător realmente impresionantă, Mihai Popoviciu este un DJ respectat și apreciat, indiferent de locație. Numărul evenimentelor de peste hotare la care Mihai Popoviciu a fost invitat în ultimii ani a înregistrat o creștere impresionantă, artistul agenției Cyclic devenind un reprezentant de seamă al scenei clubbing românești. În luna ianuarie a acestui an, Mihai Popovicu a editat un E.P. alături de producătorul german Markus Homm numit Insomnis, care a avut un feedback cât se poate de pozitiv în rândul celor interesaţi de acest gen muzical.

Mano Andrei a reprezentat ţara noastră la Ibiza în cadrul programului DJ Residency 2013 şi a mixat in mai toate cluburile importante pentru zona underground din ţară. Piesa lui, „Sunny“, realizată împreună cu Azteca, a fost inclusă pe compilaţia cu cele mai bune melodii ale anului 2016 realizată de label-ul mexican Akbal Music.

Evenimentul de la Timişoara va vea loc vineri 17 februarie cu începere de la ora 23.59 la Database, iar biletele de intrare costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.