Din nou mobilizare de forţe în Timişoara: căutări de amploare la Pădurea...

Din nou mobilizare de forţe în Timişoara: căutări de amploare la Pădurea Verde FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-311094490">

Mobilizare generală în această dimineaţă la Pădurea Verde din Timişoara. Poliţişti, jandarmi, pompieri şi pădurari au scotocit timp de câteva ore pădurea în căutatea femeii dispărute de marţi de acasă.

Miercuri, pompierii au făcut căutări inclusiv pe canalul Bega însă totul a fost în zadar. Violeta Veronica Fejeş, în vârstă de 47 de ani, a dispărut de marţi dimineaţa de acasă şi de atunci parcă a intrat în pământ. Familia e disperată deoarece femeia trece printr-un moment dificil şi este depresivă. Ba mai mult, timişoreanca pare să fi lăsat un bilet de adio, ceea ce face ca familia să se gândească la tot ce e mai rău.

De trei zile, poliţiştii şi celelalte forţe de intervenţie o caută pe femeie peste tot, însă fără rezultat. Violeta Veronica Fejeş are o fiică de 16 ani. Femeia este divorţată de câţiva ani şi acesta pare să fie şi motivul depresiei.

Veronica Violeta Fejes are 1.60 – 1.66 metri înălțime, 50-55 de kg, păr șaten, ondulat, ochi verzi. La data dispariţiei, femeia purta o geacă de culoare albă, blugi și încălțăminte de culoare roz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.