Dragostea, celebrată prin lacăte prinse de „Podul Îndrăgostiților” din Timișoara, de Valentine’s...

Dragostea, celebrată prin lacăte prinse de „Podul Îndrăgostiților” din Timișoara, de Valentine’s Day. Ce simbolizează FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-466956177">
Lacăte ale iubirii prinse pe „Podul Îndrăgostiților” din Timișoara.

Zeci de cupluri din Timișoara au ales să celebreze iubirea, de Valentine’s Day, la fel ca la Paris sau în alte mari orașe din lume. Astfel, astăzi, au fost prinse lacăte pe “Podul Îndrăgostiților” din oraș, pe care iubăreții au gravat inițialele lor, iar cheile le-au aruncat în Bega, pentru a-și demonstra dragoste eternă.

Acțiunea a ajuns la ediția cu numărul patru și a fost organizată de Rotaract Cetate Timișoara, pe podul pietonal de la Parcul Copiilor.

“Rotaract Cetate Timișoara și-a propus ca prin acest proiect să ofere îndrăgostiților oportunitatea de a-și demonstra dragostea eternă, prin legarea unui lacăt de pod și aruncarea cheii în apă. Ne-am inspirat din marile orașe, am văzut că acolo este o chestie foarte mare și încercăm și la Timișoara să facem același lucru. Cuplurile sunt foarte încântate de această idee, sunt din ce în ce mai multe lacăte pe pod, care sunt puse nu doar de 14 februarie, ci și în alte zile”, ne-a declarat Carmen Silaghi, președintele Rotaract Cetate Timișoara.

Printre cei care au prins lacăte ale iubirii de grilajul podului pietonal s-au numărat și Mara și Sorin, de 23, respectiv 21 de ani, studenți. Aceștia sunt împreună de patru luni și spun că dragostea e mare între ei.

“Ne-am cunoscut în cămin acum patru luni și ne iubim foarte mult. Noi sperăm să dureze dragostea dintre noi și să ne întâlnim și la anul probabil pe același pod. E prima oară când punem un lacăt pe pod, iar inițiativa mi se pare drăguță, minunată”, ne-a spus Mara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.