Elevi și studenți din Timișoara, provocați să iasă în stradă și să...

Elevi și studenți din Timișoara, provocați să iasă în stradă și să adune 400 lei în trei ore. Cine le dă lecții despre cum să-și deschidă propria afacere

0
DISTRIBUIȚI

La Timișoara este organizat, în acest sfârșit de săptămână, un eveniment unic. Elevi și studenți vor participa la o competiție de antreprenoriat, în cadrul căreia vor fi nevoiți să iasă în stradă și să adune 400 de lei în trei ore.

La final, participanții la „Entrepreneurship Day” vor fi premiați și vor primi sfaturi despre cum să-și construiască un business de la zero, participând mai apoi la un workshop despre antreprenoriat.


Competiția are loc la Timișoara pe 18 februarie și este organizată de singura facultate de antreprenoriat din România.

„Entrepreneurship Day reprezintă seria de evenimente de antreprenoriat dedicată studenților și elevilor de liceu. Entrepreneurship Day este locul în care tinerii pot face bani pe bune și pot afla mai multe despre ce înseamnă să ai propriul business de la unul dintre cei mai apreciați antreprenori din oraș. Pentru început, participanții se vor întâlni la Mindshub, un hub studențesc din Timișoara, unde îl vor cunoaște pe Dumitru Godină, unul dintre cei care a pus bazele WeLearn, prima platformă online de educație din România, cu care vor povesti despre antreprenoriat și despre provocările pe care le-a avut de depășit în crearea business-ului său”, transmit organizatorii.

Participarea la competiția de antreprenoriat este gratuită, iar înscrierile pot fi făcute AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.