EXCLUSIV Călin Dobra a rămas fără unul din cei patru consilieri de...

EXCLUSIV Călin Dobra a rămas fără unul din cei patru consilieri de la CJ Timiş. Cum comentează

0
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a rămas fără unul din cei patru consilieri lăsaţi „moştenire” de fost lider al instituţiei, Sorin Grindeanu, chemat de conducerea PSD la Bucureşti la finele anului 2016 pentru a fi învestit în funcţia de premier. Pe durata celor şase luni cât a condus CJ Timiş, Sorin Grindeanu a fost consiliat de Alexandru Chirilă pe domeniul administraţie publică şi în domeniul controalelor interne, de Valentin Korman care avea în fişa postului activităţi specifice la cabinetul preşedintelui, de Viorel Bara care supraveghea proiectele legate de infrastructură şi de Paul Moldovan, fost membru PDL şi consilier judeţean din partea aceluiaşi partid, care a ajuns la cabinetul lui Grindeanu pentru a oferi consultanţă în domeniile minorităţi naţionale şi culte.

La începutul lunii ianuarie, Călin Dobra, învestit în funcţia de preşedinte al CJ Timiş nu se arăta grăbit să schimbe consilierii primiţi moşternire de ala Grindeanu precizând totuşi că îşi doreşte şi să aibă măcar un sfătuitor ales de el.


Cariera lui Moldovan la CJ Timiş a fost una extrem de scurtă, acesta sfătuind-l pe Sorin Grindeanu între 6 şi 17 ianuarie şi pe Călin Dobra din 19 ianuarie până în 20 februarie. Astfel postul ocupat de acesta a rămas vacant de câteva zile.

Deocamdată, Dobra nu şi-a ales un nou sfătuitor însă a declarat pentru PRESSALERT.ro că „am timp să decid până în luna martie cine va lua locul domnului Moldovan”. Conform datelor oferite de CJ Timiş pentru site-ul nostru, şi contractele lui Korman şi Chirilă vor expira în 31 martie. Reînnoirea acestora depinde însă şi de actualul premier Sorin Grindeanu, care ar putea să le facă oferte de colaborare şi în Bucureşti. Despre perspectiva plecării, Dobra a declarat că „le urez mult succes dacă aleg să plece să lucreze cu domnul premier la Bucureşti”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.